luni, 11 aprilie 2016

Seminar 16.04 2016 - Bucuresti

Dragii nostri

          Continuam cu o noua intalnire,  in care Mihaela Palade si Mihaela Popescu, Profa de Geogra  va invita, in cadrul tematicii generale PASI SPRE ILUMINARE,  sa fim mai aproape de  CONSTIINTA EU SUNT, de a constientiza legatura dintre noi si draga noastra planeta GEEA, dar si de intregul UNIVERS.

          Prin seminarul din 16.04.2016, care are ca titlu  ACUM-ul lui UNU si Ascensiunea Planetara ne propunem sa devenim constienti de aspectele noastre mai jos vibrational 3D si cum sa le transmutam si sa le unim cu iubire cu aspectele noastre mai inalte, multidimensionale. Sa invatam sa traim mereu in ACUM, permanent conectati la CRISTUL INTERIOR.

          Vom face exercitii de respiratie, echilibrare, conectare la TOT CEEA CE SUNTEM IN ACUMUL MULTIDIMENSIONAL, la constiinta divina CARE SUNTEM, vom primi comunicari, sfaturi cum sa realizam toate acestea cu gratie, perfect ancorati in 3D-ul cotidian.

         
          Seminarul va fi sambata, 16.04.2016, incepand cu ora 15 ; va dura 3-4 ore si se va tine la aceasi adresa ca si data trecuta.

De venit cu stilou si caiet.
         
          Va rog sa confirmati participarea  la adresa de e-mail:  mihaela_popescu2007@yahoo.com sau mihaelapalade50@yahoo.ro
Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi de 50 roni.

Va asteptam cu drag:
Mihaela Palade  mobil: 0744 676 992
 Mihaela Popescu, Profa de Geogra

 





Niciun comentariu: