sâmbătă, 21 mai 2016

Conexiunea pesterii Ialomita cu Sistemul nostru solar



    
Suntem asteptati de Zamolxe la intrarea in pestera Ialomita. Ne intampina impreuna cu mai multe entitati ale muntelui. Suntem apoi condusi in zona numita Altarul. In aceasta zona Zamolxe ne arata o axa de lumina ce are o anumita frecventa potrivita pt noi la acest moment. Acea lumina se infasoara in jurul nostru ca o spirala. Ne ridicam la acea frecventa. Suntem de asemeni in axul muntelui. Zamolxe ne arata cum pe aceasta axa noi comunicam acum cu planetele din sistemul nostru solar. O prima conexiune se face cu planeta Venus si apoi treptat, cu toate planetele din sistemul solar. Astfel ca la nivelul ceakrei capului aratam ca o coroana de conexiuni cu planetele, iar la nivelul picioarelor avem aceleasi rauri luminoase ce curg spre Pamant.
Zamolxe ne spune sa punem constiinta noastra Eu Sunt in acest arbore luminos pe care l-am creat.
Se activeaza mai mult constiinta planetara si constiinta intregului sistem solar. In interiorul nostru fiecare planeta din sistem isi are reprezentarea sa. Noi ne ridicam acum la nivelul de constienta a unui sistem solar si vom functiona ca atare.
Simtim in interior reprezentarea si constienta vie a fiecarei planete din sistemul nostru solar. Respiram si pastram cateva secunde constiinta Eu Sunt in aceasta traire.
Revenim cu constiinta in interiorul pesterii. Continuam sa respiram si aici cu prezenta Eu Sunt. Umplem toata pestera si muntele cu constiinta Eu Sunt. Facem conexiunea cu intregul Vortex Carpatic. Simtim in interiorul nostru intregul Lant Carpatic.
Ne expandam spre intreaga Europa, pastram aceasta stare cateva minute.
Revenim apoi in interiorul pesterii. Binecuvantam intreaga creatie si o lasam libera.
Zamolxe ne intovaraseste pana la intrarea pesterii. Ii multumim, ne salutam de plecare si revenim in corpul fizic.



Niciun comentariu: