duminică, 15 mai 2016

Din Vortexul Energetic Herculane


Baile Herculane au insemnat un popas de 10 zile in acest centru secundar aflat in lungul  Vortexului  Carpatic. Aici s-a dorit din Inalt o constientizare si o eliberare a unor energii vechi  din perioada romana, austro-ungara pana in zilele noastre, energii ce tineau in limitare tot spatiul romanesc. Influenta acestor energii era deja de domeniul trecutului insa era necesara constientizarea , acceptarea si eliberarea lor cu iubire catre planurile inalte ale Luminii.
Acest centru energetic este aparte si il simti de cum patrunzi il el: apele sulfuroase ce ies din subteran, aerul puternic ionizat, vegetatia bogata, lumina intregii zone, toate contribuie la o energetica specifica zonei.
Mie si prietenei mele, ne-au fost necesare ceva momente pt a ne armoniza si a creste la vibratia spirituala a zonei. Cand cobori din tren te intampina acel” ceva “ nedefinit pe care il cauti din priviri. Respiri profund pentru a-l aduce la tine in dorinta de a-l intelege. Crezi ca poate este gara veche si frumoasa sau apele ce te inconjoara sau istoria bogata a locului cu vechile sale bai romane. Cauti cu privirea , mergi pe strazi fara un tel doar, doar vei intalni acel  “ ceva “. In final m-am oprit din cautat, am respirat si am permis un alt fel de intelegere. In acel loc te poti conecta simplu si usor la divin, este vibratia locului, inalta si intri in conexiune profunda cu divinitatea ta si  a planetei.
Zamolxe si ghidul locului ne-au preluat imediat si ne-au transmis sa nu ne lasam impresionate de  aspectul dezolant al unor cladiri ci sa simtim adevarul din spatele tabloului adica bogatia spirituala ce se revarsa peste tot.
Absorb si acum cu nesat energetica locului desi ma aflu in Bucuresti. Nici nu am scris imediat despre acest popas pana nu l-am contientizat profund in contextul activarii Vortexului Carpatic. Baile Herculane si  Dunarea la Cazane sunt  unele din centrele secundare ce sustin anahata planetara si vor continua sa atraga oamenii, ajutandu-i sa isi intalneasca sufletul.
Redau mai jos cateva din mesajele/ lucrarile efectuate in aceasta zona.
2016 04 20   Zamolxe
“- Devino una cu spatiul muntilor Cernei, cu raul Cerna, cu toate izvoarele acestui loc. Simte aceste locuri in corpul tau si permite-le sa aduca armonia frumusetei interioare. Aceste locuri au tezaurul lor spiritual. Aceste locuri sunt in acum. Deschide-te si primeste acest tezaur de spiritualitate pt ca a sosit momentul sa-l primesti. Asa ca permite.”
Permitem, respiram si primim.
“- Acest tezaur curge in tine intr-un spatiu multidimensional al acestor locuri. Este tezaurul aidoma unui sirag de perle ce te suprinde in totalitate. Simultan Este darul lui Eu Sunt pt tine. Primeste-l”
Permit si multumesc.
Sunt in jur maestrii ascensionati Ne binecuvanteaza. Continuam sa respiram aceasta bogatie care vine. Permitere totala.
“- Simte aceasta iubire pt tine. Energiile acestor locuri au rolul lor: trezirea oamenilor din acest spatiu, Romania. Ele sunt specifice spatiului, locului si oamenilor. Ele sunt compatibile cu structura energetica si informationala,a oamenilor din acest spatiu. Tot acest relief al Romaniei contine un tezaur spiritual ce va fi activat si primit de cei ce traiesc aici, la momentul potrivit. De asemeni, energiile galactice ce patrund in spatiul pamantean, vor ajuta la aceste activari.
Fiinta umana se transforma si devine o minunata fiinta planetara cu capacitati deosebite, intr-o comunicare speciala cu toate fiintele, indiferent de forma lor. Mai mult, noua fiinta va fi un invatator, un indrumator pt multe alte fiinte din Univers care vor dori sa studieze aici, in planul Pamantului.”
Ca fiinta multidimensionala ce suntem, vom detine un bagaj informational total deosebit pe care il vom arata celor ce doresc sa traiasca in acest spatiu al Pamantului. Fiinta noastra este plina cu de toate, bogatia de sentimente, de trairi pe care o avem, o vom folosi pt a arata multiple cai de creatie si de evolutie.
Respiram acum in toata cunoasterea noastra, ii permitem si o lasam libera sa se manifeste in acum.
Multumim.
2016 04 24
“- Vizualizati statiunea Herculane ca o floare multicolora, cu multe petale. Simtiti ca infloreste continuu aici in acest loc unde energia pamantului se revarsa la suprafata peste un punct energetic important pt planeta. Rolul acestor ape este multiplu. Aceasta curgere a apelor simtiti-o in mai multe planuri. Simtiti cum energia acestui loc se transmite catre suprafete mari, catre planeta. Constientizati cu inima acest loc - centrul energetic planetar.
Voi acum il sustineti cu prezenta Eu Sunt oferindu-i tot ce reprezinta constiinta Eu Sunt tot ceea ce Eu Sunt. Activarile ce pornesc de aici, activari pe care le simtiti ca acea inflorire, sunt precum un joc de domino. Vor atinge alte locuri care la randul lor vor inflori.
Dunarea la Cazane reprezinta deasemeni un loc important. Ea primeste la locul de varsare a Cernei aceste energii si le duce mai departe. Concentrati-va insa pe aceasta zona, Herculane. Prezenta voastra este suficienta.”

                                          Eliberarea ingrijorarilor- Zamolxe
“- Voi ati venit aici pt un alt scop. Grijile nu isi au locul. Starea voastra este de a fi bucurie si de a constientiza Sinele. Grijile nu isi au rostul. Bucuria declanseza motorul vietii, misca energia. Permitem constiinta si ea intra in planul Terrei. Aprobam pe toti. Tu esti tot ceea ce tu esti. In Acumul lui Eu Sunt, devii constienta de toate potentialele tale. Le simti, le percepi. Cunoasterea se va instala treptat. Permite-i.
Zona Herculane va ofera acum puritatea necesara. Energiile sub forma de ploaie vin sa va serveasca. Toate constientizarile sunt apoi servite de aceste energii. Respirati, permiteti.
Aceatsa zona va iubeste, v-a asteptat, va iese in intampinare. Acum sunteti in acordaj cu ea. Iubirea trece cu usurinta de la ea la voi si de la voi la ea. Permiteti acestui suvoi sa curga liber, continuu, neingradit, asa cum curge ploaia. Constientizati fluidul de iubire dintre voi si zona in aceasi curgere continua. Sunteti ajutati, sunteti sustinuti. Totul este intr-o plinatate.”
2015 04 24  Zamolxe
“- Acest moment este sublim. Va conectati acum la energiile multiple ce se intersecteaza in aceasta zona. Sunt energiile muntilor, energiile muntilor Carpati, energiile apelor. Apele sunt multiple: de la suprafata, care se aduna in Dunare, apele subterane ce ajung la suprafata, ape subterane ce nu ajung la suprafata si apele cosmice (ploaia). Apele marilor fluvii isi raspandesc bogatia cunoasterii locului.
Voi aveti de constientizat tot ce aceasta zona cumuleaza, mult mai extinsa decat orasul Herculane. Prin numele ce s-a dat acestui loc, s-a mentinut o energie straveche a fiintei cu multiplele sale aptitudini. Respirati, permiteti aceste capacitati ale lui Hercule si constientizati ca le primiti multidimensional pt binele suprem. Vegetatia acestor locuri vine sa va serveasca.  
Tot ceea ce primiti prin lumina voastra, se va transmite intregului. Simtiti aceste multiple capacitate/potentiale. Simtiti ca Hercule sunteti chiar voi, cu multiplele sale aptitudini. Permiteti sa se activeze aceste potentiale si lasati-le sa se manifeste liber la momentul potrivit. Expandati-va in toata statiunea si dincolo de ea. Permiteti muntilor apelor, aerului pamantului sa va serveasca.”
Respiram odata cu tot acesti prieteni. Respiram acele aptitudini. Multumim.
2015 04 25 
O parte din mine ma percep langa entitati foarte iubitoare de pe Venus. Ele sunt putin diferite de infatisarea umana. Eu le percep ca fiinte de lumina. Au venit pe acel canal ce l-am deschis, canal ce ne permite sa ne intalnim. Vibratia lor e foarte puternica si in corpul fizic se simte ca o incetinire a miscarii. Ele ma ajuta sa ma regasesc pe aceasta fecventa a iubii. Mai inteleg ca eu sunt una cu ele. Sunt jucause ca niste fete tinere si eu intru in jocul lor. Aceasta prezenta a iubirii patrunde in spatiul Pamantului. Energia lui Venus este cunoscuta pamantenilor si usor acceptata. Aceasta energie a iubirii va continua sa se reverse pe Pamant si in zilele urmatoare si dublata in zilel de Pasti, zile de constientizare a Invierii, adica a vietii. Portalul este foarte mare si multe fiinte vor constientiza viata, bucuria de a manifesta viata, bucuria de a trai. Canalul lui Venus s-a deschis, s-a unit cu portalul zilelor de Pasti, cand atat de multi ortodocsi sarbatoresc aceasta Inviere. Portalul s-a deschis inainte de Inviere.
2016 04 25
“- Prin prezenta voastra echilibrati aceasta zona. Energiile ce sosesc sunt captate de voi si apoi emise catre acest spatiu si de aici mai departe. Muntii din jur va ajuta fiind si ei captatori si emitatori.
Toate aceste zile cat ati stat aici, ati creat o retea energetica de functionare intre voi si natura inconjuratoare, acum primiti aceste energii si le emiteti in lungul acestei retele, iar acei munti care sunt captatori, lucreaza ca adevarate antene emitand mai departe ceea ce au primit de la/prin constiinta voastra. Acum finalizati o radianta la care s-a ajuns prin frecventele voastre si expandati pe o suprafata intinsa a planetei. Realizati conexiuni in multe planuri dimensionale.
In lungul portalului de Pasti vor cobora alte energii ce se vor ancora in reteaua constiintei create de voi. Acum spatiul/zona Herculane este o zona intarita si activata in cadrul retelei de constiinta planetara a lui Eu Sunt. Aceasta retea de constiinta este sustinuta de multiple fiinte si va continua sa se extinda. Sunteti sustinuti de maretele spirite ale muntilor, cei ce s-au revigorat si activat si care participa la mareata schimbare.
Lumina se instaleaza tot mai pregnant pe cursul acestei vai (Cerna) si a altor multor vai montane, sustinand fiintele ce au ales sa sprijine lumina. Multi invingatori sunt acum in aceasta tara. Ei au sosit sa sustina schimbarea si sa-i ajute pe cei ce s-au blocat sa mearga mai departe. Fiintele de lumina din planurile astrale ajuta spatiul acestei tari.”
2016 04 25                                                                Zamolxe
Ati venit sa constientizati statiunea Herculane. Suportul vostru  energetic este necesar acum, aici. In aceasta noapte are loc o intensificare a retelei planetare, o intensificare energetica cu centrul galactic. Acum din acest loc (Herculane), pornesc intense energii pe anumite frecvente spre centrul galactic. Prin codurile voastre aceste energii/ frecvente isi gasesc conexiunea cu centrul galactic. Acum este un moment de comunicare a planetei cu acest centru. Au loc o multitudine de acordaje si conexiuni pt ca planeta face in acest portal al sarbatorilor pascale, un salt de constiinta si expandare catre planurile inalt dimensionale. Conexiunea se realizeaza in acum, iar codurile ce le contin, survoleaza si activeaza anumite planuri corporale, atat ale voastre cat si ale planetei., realizandu-se minunatele conexiuni cu centrul galactic.
Statiunea insasi are un rol al sau si toate aceste zile de cand sunteti aici, ati lucrat impreuna cu energetica locului pt pregatirea acestui moment si o preactivare a codurilor interioare. Toti  aveti un rol energetic de conectare a energiilor in spatiul celor doua orase, Herculane si Bucuresti, care isi au un corespondent energetic in memoria celulelor voastre. Voi sunteti ca un dispozitiv energo-informational constient ce activati la momentele potrivite energiile, memoria locurilor unde va aflati. Activati celula locului unde va aflati. Alftel spus pe unde treceti, activati constiinta locului respectiv si, in functie de aceasta constiinta,realizati conexiuni galactice si intergalactice.
Acest moment Acum, este important. Prin expandarea constiintei voastre, aduceti si realizati uniunea dintre centrul galactic si Romania si Romania primeste un cuantum de constiinta si energie ce ii este necesara. Constientizati aceste conexiuni in ambele sensuri si permiteti ca totul sa se intample.
Permitem.
In lungul acestei cai planeta–centru galactic se gasesc multiple entitati solare ce va sustin precum si calea formata de planetele ce sustin Terra.
Aceasta colosala deplasare de energie si constiinta, este o realizare uriasa pt planeta si fiintele ce sustin viata si evolutia.
In acest Acum, sunteti piloni fixi atat in constiinta Eu Sunt cat si pt energiile ce servesc aceasta constiinta.”
2016 04 26                                                     Zamolxe
     O mare lumina se infatiseaza ochilor nostri aici in Herculane. Este lumina sosita din centrul Galactic, lumina ce se expandeaza in toate planurile planetei. Aceasta lumina este constiinta este vie. Ea intruchipeaza deasemeni noua constiinta pe care oamenii o pot sustine si care devine creatoare pt viata fiecaruia in acest moment /acum.
“- Mergeti prin statiune si binecuvantati tot ce intalniti in drumul vostru. Uriasa este forta binecuvantarii. Si mult ajutor/bine oferiti acestui loc prin binecuvantarile voastre. Ati fost si sunteti preotii de altadata. Sunteti maestrii de acum cu aceeasi daruire pe care eu v-o cunosc. Fiti binecuvantati in toate actiunile voastre.”
2016 04 27
    “- Capacitatile voastre s-au amplificat. Astfel ca aveti capacitatea de a activa si mai mult vortexul Anahatei. Vizualizati acest vortex care saruta Pamantul in centrul tarii voastre ancorand ceea ce  daruieste intregului spatiu si planetei insasi.
      Sunteti rugati sa va constientizati in urma acestei amplificari a voastre ca fiind o singura fiinta impreuna cu planeta sau cel mult extensii ale planetei ce se pot misca individual.   
     Constientizati aceasta constienta planetara care sunteti si eliberati vechea constienta a umanului separat de intreg. Respirati aceasta in voi insiva in fiecare zi pana cand subconstientul integreaza acest nou nivel de constienta.
      Sunteti asteptati sa faceti acest pas de insasi planeta si in special de elementalii care va vor ajuta apoi spre pasii urmatori dimensionali. Aceasta integrare se acumuleaza de la zi la zi, se cultiva pe parcursul lui Acum, dar in timpul vostru terestru in catva timp (depinde de voi). Acest portal de Pasti, folositi-l ca o oportunitate si pt acest aspect.
Spatiul statiunii a fost cuprins de acest portal  prin prezenta voastra in acest loc si prin capacitatile zonei si planetei.
Lumea va este deschisa pt a merge mai departe.”




Niciun comentariu: