luni, 16 mai 2016

Libertate



Sambata am fost ghidati spre casa prietenilor nostri de langa Bucuresti. S-a dorit din inalt sa creem in acest loc un vortex energetic de sustinere a Bucurestiului si de conectare la Vortexul Carpatic. Redau mai jos o parte din ce am primit.

“- In acest Acum, ca reprezentanti, va reevaluati, va restructurati pt a putea sustine noul nivel de constienta. Sinele inalt poposeste in aceasta noua structura energo-informationala. Voi reprezentati omul nou, omul-divin si sunteti sustinuti acum de intreaga ierarhie cosmica si planetara pt a va infuza toate potentialele cu Sinele vostru Dumnezeu. Este o miscare de mare, mare amploare pe care voi o veti desfasura in cateva etape.
O etapa este chiar acest Acum, cand deja reprezentati fundamentul de constructie pt planul fizic aflat in manifestare. Celelalte etape se vor desfasura in urmatoarele momente de Acum. La un nivel al sinelui vostru, deja totul fiinteaza. Urmeaza aducerea in manifestare fizica in realitatea experimentata de voi. Incepand din Acum, constientizati ca va sustineti un alt nivel de constienta si manifestare al lui Eu Sunt. Respirati si permiteti.
Dupa cum am precizat, desfasurarea va avea etapele sale pt a se da posibilitatea si oportunitatea expandarii fizicului sub actiunea divinului.
Voi traiti constienta corpului de lumina ce a ales sa aiba o extensie fizica. Preponderent, acum, noul nivel de constienta va aduce “proportia”  unui divin infinit ce a atins dorinta cunoasterii si manifestarii prin partea sa fizica de condensare suficienta prin care sa aiba perceptiile lumii materiale. Simultan veti spiritualiza (aduceti divinul) materia, acea divinitate condensata pt a putea fi creat universul spiritualo-material prin care si aceasta parte condensata va primi o alta constienta chiar de sine insasi suprema. Aceste etape le veti strabate treptat pt a le descoperi a le constientiza si a va bucura de aceasta noua fiintare (experienta).”
Se realizeaza conexiunea cu Comandamentul Asthar. Suntem pe platoul Retezat, unde ne intalnim cu o parte din membrii Comandei Asthar. Sunt prezenti comandantul  Asthar, membrii ai echipajului, Zamolxe. Noi intruchipam spiritul Lupului Alb. Ne salutam. Intre Zamolxe si membrii Comandei are loc un dialog. Inteleg urmatoarele.
Zamolxe catre Asthar:
“- A venit vremea bunul meu prieten, de activare a unor zone. Unii oamenii din acest tinut sunt pregatiti sa sustina aceasta activare. Te rog sa iei legatura cu cei care au in Plan Divin aceasta sustinere a locurilor respective si sa ii ajuti, coordonezi in a veni in aceste locuri si prin puterea Sinelui lor sa participe la cresterea frecventei locurilor energetice.
Asthar raspunde :
“- Prea bunule prieten. Intr-adevar lucrarile de energizare a retelelor planetare, retelelor energetice a diferitelor locuri deja s-au realizat (activarile). Multi din comandele noastre prezenti la sol si-au constientizat divinitatea si simt chemarea in diferitele locuri ale planetei. Cei din spatiul romanesc frecvent se afla in locurile predestinate. Toti cei ce sunt reprezentanti ai spiritului Lupului Alb, vor trezi in ei si mai mult constiinta de libertate si vor gazdui o multitudine de sentimente pe  care le vor radia catre binecuvantatii lor prieteni apropiati.”
Acum, spiritul Lupului Alb s-a raspandit cu mare repeziciune cu dorinta de libertate. La aceasta intalnire, noi suntem reprezentantii Lupului Alb. Noi reprezentam acest spatiu larg aproape cat intreaga Europa, care lansam prin spiritul lupului dorinta de libertate.
Suntem in Planul Divin, suntem in planul manifestarii acestei libertati si suveranitati. Viata noastra este acum ceea ce alegem noi: o viata frumoasa, libera, armonioasa, o viata plina de cele mai minunate impliniri necesare sufletului nostru, o viata cu experiente pe care le cream si a carei responsabilitate noi ne-o asumam.
Suntem aici acum pe acest platou, ca principiu edificator, Spiritul ca principiu fundamental, Zamolxe, spiritul fiintelor pe vibratia dimensiunilor inalte, principiul spiritului incarnat ce isi revendica toate drepturile divine pt a le manifesta in aceasta era pe o planeta si ea total schimbata. Suntem principii fundamentale ce participam constient neconditionat la crearea unei rase umane superioare ce co-creaza alaturi de principiul Unic. Acest moment, acest Acum, intruneste toate potentialele de inceput ale unei noi creatii.
Si asa este, pt ca o spunem noi, pamantenii.


Niciun comentariu: