marți, 17 mai 2016

Validare in Pestera Ialomitei




Suntem cu Zamolxe in pestera Ialomitei. Patrundem mai adanc in pestera, intr-un spatiu unde imi indica o piatra in forma de scaun. Suntem rugati sa ne asezam pe aceasta. Se realizeaza conexiunea cu muntele, cu spiritul si cu energia sa.
“- Tot ce primiti acum, realizeaza o sustinere si intarire pt corpurile voastre subtile. Permiteti ca tot ceea ce primiti de la acest vortex, sa va ajute in toate momentele cand calatoriti printre oameni si sunteti invatatori. Aceasta energie pe care o primiti, va activeaza vortexurile voastre interioare, va aminteste de invatatura strabuna, va activeaza cunoasterea despre aceste locuri, va ajuta sa va deschideti si sa primiti noul ce soseste pe planeta din multiplele spatii galactice.
Primiti binecuvantarea mea care va ajuta cand voi porniti in lume, cand sunteti printre oameni si ii ajutati sa isi aprinda lumina proprie. Muntele cu spatiul sau sacru interior va aprinde mai mult lumina ce o purtati si va intareste corpurile subtile pt a face fata tuturor situatiilor cu care va veti intalni cand veti transmite invatatura voastra celor din jur.
Acest spatiu energetic este in conexiune cu centrele Vortexului Carpatic. Sfinxul de asemeni va asteapta. El va crea o incununare energetica a etapei la care ati ajuns. Primiti deocamdata efectul binefacator al energiilor masivului Bucegi, al pesterii si al tuturor elementelor ce se afla in aceasta zona.
Din adancul Pamantului primiti un izvor energetic de apa subterana care soseste pt a scalda tot ceea ce este apa in toate corpurile voastre. Apa energetica va scalda, va energizeaza si va elibereaza de reziduuri energetice depasite. Apa prin sarurile ei, are o anumita duritate, forta pe care v-o imprumuta pt a deveni de claritatea cristalinului dar si de taria sa pt a razbate prin toate portile energetice ale planului 3-4D. Aceasta claritate a cristalinului, a cuartului pe care o primiti acum, va confera claritate pt viata voastra. Voi deveniti acest cuart ferm, clar, puternic prin iubirea neconditionata.
In aceasta pestera totul vine catre voi pt a va servi. Aceste locuri din masivul Bucegi va sunt cunoscute. Ele trezesc acum simtirea, cunoasterea de alta data. Aveti a comunica cu aceste locuri cu elementalii, cu fortele naturii, cu spiritele ce sosesc pe planeta asa cum o faceati odinioara. Nu este nimic nou pt voi din tot ce am pomenit acum, insa noul il reprezentati prin Spiritul copil-divin ce vine constient la intrupare. Aceasta constienta Eu Sunt, o intrupati constient, o manifestati constient si este nou pt voi. Acest copil Eu Sunt il veti arata in plimbarile voastre intre oameni, imbracat in corpul uman. Gandul, cuvantul si fapta voastra il vor arata celor ce inca nu il pot manifesta.
Asezati aici pe aceasta piatra ce este de fapt constiinta, permiteti-va sa primiti din Marele Spirit, focul Sacru Nemuritor al lui Tot Ceea ce Este. Acest foc viu va fi calauza de incredere ce va va purta peste tot.”
Din inalt, de peste tot si totul ghidat de Tot ceea ce este, atat in subtil cat si in materie de lumina sinelui nostru, o flacara se desprinde si in lungul propriei noastre raze de lumina pare a cobora si prin frumoasa deschidere a ceakrei capului, patrunde si se aseaza in acest vehicul multidimensional care suntem.
O multime de entitati canta imnuri, emit mantre celeste pt a ajuta ca aceasta lumina/foc sacru sa se instaleze cu usurinta si gratie in vehiculul uman, in spatiul Pamantului. Totul in jurul nostru emite sunete si culori, ca acest foc sa se acomodeze la partea umana, precum si partea umana sa primeasca cu usurinta si sa celebreze aceasta sosire.
Traditia noastra este a ospata si a primi cu bucurie si iubire oaspetele sosit in casa noastra. Dupa indelungi pregatiri si curatari a casei, iata ca oaspetele, lumina, este primita cu iubire si bucurie, oferindu-i casa, asa cum se cuvine.
Traditia noastra a transmis astfel primirea catre oaspetele exterior. Acum intelegem ca este vorba si de oaspetele interior, propria noastra divinitate.
Zamolxe ne-a invitat in acest spatiu pt a intelege interiorizarea si a crea acest interior maret ca un munte, misterior ca infinitul, profund ca si cunoasterea si viu ca si constiinta. Spatiul, casa, astfel pregatit, isi deschide inima pt a se primi pe el insusi, acel foc ce soseste pt prima oara in spatiul Pamantului, oaspetele drag, Sinele Inalt.
Ramanem in acest spatiu, ca totul sa se integreze in armonia cuvenita si pastram un moment adanc de recunostinta pt tot ceea ce suntem si pt vasta Creatie.
2016 05 15                          



Niciun comentariu: