joi, 19 mai 2016

Zamolxe - Porniti in lume

2016 05 17
Suntem ghidati si patrundem in pestera Ialomita. Suntem chiar la intrarea boltita. Aici ne intampina Zamolxe. Insa nu urmam drumul turistic ci patrundem imediat in stanga, in grosimea muntelui. Ajungem intr-un spatiu asemanator unei pesteri boltite foarte luminoase ce are in mijlocul sau un oval asemenea unei mese. Insa nu percep daca are sau nu picioare. Ovalul ei este foarte luminos. Ne asezam fata de acest oval fata-n fata cu Zamolxe. Lumina sa activeaza suprafata ovalului si lumini vii se ridica din acesta.
“- Iata spiritul, iata focul sacru liber, fara corp. Aceasta lumina constiinta, priviti-o, atingeti-o. Nu arde. Este pe mai multe nivele de constienta. O percepeti pe un nivel putin mai inalt decat nivelul vostru ca lumina. Inca nu o puteti descifra. Conectati-va la vibratia acestei lumini. Am dorit sa v-o arat pt a vedea, pt a intelege ce sunteti si voi si sa va eliberati din forma. Aceasta lumina este asezata inaintea formei. Eliberati atasamentul de forma, corp. Intelegeti ca aceasta lumina este in fiecare si ca doar corpul este diferit si va creaza senzatia de separare. Este important a intelege acest lucru pt a trece pe un nivel de constienta mai inalt si a inceta pt totdeauna a va face rau, a va judeca, a va critica, a va traumatize unii pe altii. Aceasta lumina are ca numitor comun iubirea. Infloreste, se expandeaza atunci cand voi va adresati unul altuia cuvinte blande, iubitoare si intelegeti ca viata circula prin voi cand va conectati la fluxul de iubire. Acest flux va curge prin voi daruindu-va viata, sanatate, prosperitate.
-Draga copila, porneste in lume vorbind despre iubire ajutandu-i sa inteleaga blandetea glasul dulce, iubitor si gandurile pline de iubire. Ati fost invitati in acest spatiu pt a primi aceasta constientizare, pt a primi aceasta flacara de iubire si a merge apoi din om in om, din casa in casa, vorbind despre iubire. Te voi insoti, va voi insoti in pelegrinarile voastre. Voi fi acolo unde intrati voi, voi deschide usa odata cu voi si ma voi uita in ochii celui din fata voastra odata cu voi.
Aveti a transmite celor ce se vor apropia de voi, darul de lumina al  sanctuarelor din Sarmizegetuza Regia. Aveti a-i ghida energetic spre acele sanctuare conectandu-i la lumina constiinta Divina.
Ati fost invitati toate aceste zile ( ne-a luat cu el in pestera cateva zile la rand ) aici in pestera, care a lucrat asupra voastra ca o instalatie energetica de purificare, armonizare, activare, ca voi insiva apoi sa puteti transmite ce aveti de transmis. Deschideti-va inimile, puneti mainile in acest foc sacru si permiteti-i sa va umple intreaga fiinta.
Permiteti sa patrunda in lungul circuitelor voastre si deveniti una cu focul sacru al constiintei Divine.”
A urmat contopirea cu focul sacru. Ne-am asumat responsabilitatea acestui indemn.
Ovalul  a disparut, iar Zamolxe ne-a ghidat inapoi catre intrarea pesterii.
Am multumit si am revenit in spatiul corpului nostru fizic.

Deja suntem invatatori printre oameni. De duminica pornim sa ajutam la constientizarea  luminii si iubirii in casa prietenilor nostri dragi de langa Bucuresti, urmeaza apoi Brasovul, Iasul si Harlaul…… Cat de minunat este sa raspandesti IUBIREAAAAAAAAAA!






Niciun comentariu: