duminică, 22 mai 2016

Zamolxe va asteapta

                                             
“- Totul este pregatit. Oamenii si locurile te asteapta. Va fi mult mai mult decat stii tu. Organizarile sunt pe un nivel inalt al Luminii si te rugam sa ramai conectata mereu cu noi. Astfel mintea ta va fi la noi si nu va umbla hai-hui, iar tu vei fi libera si vei permite ca totul sa se intample. Toti cei din planurile angelice dar si cei cu un corp inalt vibrational te urmaresc, te asista si realizeaza prin tine conexiuni cu fluxuri de energie inalt vibrationala.
Indiferent unde esti, aria ta de actiune va fi foarte complexa, complexitate realizata de Sinele tau. In lucrarile tale vei face conexiunea cu Vortexul Carpatic, cu zonele energetice secundare, cu centrul Pamantului si cu Centrul Galactic.
Noi toti vom amplifica energetic lucrarile voastre si te vom sustine pt usurinta tuturor corpurilor tale.
Cand puteti, cu cei cu care te intalnesti stati in jurul focului, priviti focul, priviti cerul si bucurati-va. Noi vom expanda aceasta bucurie-lumina peste tot ceea ce va inconjoara. Aceasta bucurie va influenta apele, muntii, aerul, pamantul, si intreaga scoarta a planetei se va transforma. Cu bucuria de a va intalni si a fi o singura inima, va imbratisez pe toti.
Zamolxe”






Niciun comentariu: