marți, 12 iulie 2016

Brasov - Sfinx - 9 Iunie - fragmente



“Tu când iesi în lume nu ai voie să minimalizezi acest COLOS - vorbeste Divinul Interior.
Acest COLOS te-a atras pe tine la Brasov. Această energie, această vibratie te-a chemat laBrasov. Tu ai răspuns acestei vibratii. Intelege aceasta.
 Divinitatea nu poate fi fragmentată.
Nu mai este timp. Lumina trebuie aratată pentru că sunteti sustinuti. Să nu vă fie teamă de nimic. Cerul intreg vă sustine. Este timpul luminii  si al adevarului. Nu mai poate fi ascunsă nici lumina, nici adevărul.
Brasovul trăieste prin voi, cei treziti.
 Aveti o mare responsabilitate. Asumati-vă această responsabilitate!”

SFINX-UL
“Vin la voi! Vin la voi cu o propunere! Să ridicati prin intentie, vibratia casei voastre.
( locul din Brasov unde am lucrat)
 Acest punct, devine un punct nodal energetic si casa voastră intră în circuitul energetic al Vortexului Carpatic pe care îl veti activa toti duminică, când vă veti afla în preajma mea. Importanța acestei activări este colosală. Se vor primi coduri din Înalt. Coduri Solare. Vor participa Solarieni, fiinte de lumină, ce lucrează, functionează pe orbitele Soarelui. Vă vor transpune coduri solare în câmpul vostru de energie, coduri necesare activării Vortex-ului Carpatic.
Această activare, se face prin propriile voastre gânduri informationale. Primiti coduri  si apoi le veti dărui spatiului carpatic. Spatiul casei voastre este cuprins în această activare care se va răspândi peste întregul oras, iar acesta va face legătura energetică si informatională cu orasele adiacente lui, aflate pe vortex.
În aceste zile, acest spatiu, este vizitat din Înalt de o multitudine de fiinte angelice de Lumină.
Eu însămi proiectez lumina mea către diferite zone, inclusiv către acest spatiu. Veti avea legături energetice cu fiinte din interiorul pământului care vor capta ceea ce voi veti transmite si se va participa la o măreată energizare, activare, atât informatională, cât  si energetică a spatiilor aflate sub mine, în masivul Bucegi. Această activare se va extinde către multe alte centre de pe vortex.”
Simt reteaua energetic realizata deasupra lui,catre Rarău, Ceahlău si spre Piramida din Retezat.
“Se realizează o constructie energetică gigantă, pentru că au loc  si transferări energetice din celelalte Anahate  ale Planetei, cu o mare sustinere din planurile Înalt vibrationale ce sosesc pe Pământ. Cu alte cuvinte, are loc o concentrare de energii, pe care eu le voi capta si vi le voi dărui, atât vouă ca umani, atât vouă ca Sine Divin, precum si echipelor voastre de sustinători ghizi, echipe angelice cu care lucrati. În axul meu, vor  curge   multe   către   Centrul   Pământului   si   către   centrul   Anahatei   –   zona   Sărutul Pământului-. Cu alte cuvinte, uniti Cerul cu Pământul, primind si dăruind constient, pentru că și puterile voastre, câmpul vostru de lumină- Corpul vostru de lumină- poate să facă fată. Veti mai fi sustinuti de toate elementele Pământului care sunt pregătite să primească. Ridica-ți constient vibratia acestui loc, prin intentie si prin invitarea ghizilor vostri, a întregii ierarhii cosmice. Propuneti-vă apoi, să fiti într-o stare de relaxare, pace  si bucurie, deschisi către tot ce este nou.
Vă astept cu drag, Suflete Cristaline!”

“Suntem în ACUM!
Suntem în acest moment propice trezirii multor fiinte, entităti care au uitat de ei. Această frecventă pe care o treziti voi, la acest moment, este o frecventă necesară multor oameni. Această frecventă, are legătură cu banda de energie de sub Sfinx, care prin voi, primeste codurile solare, potrivite. Toti cei care participati, indiferent de unde veniti, sunteti sustinuti si pregătiti pentru a primi aceste coduri. Energiile locurilor deasemenea vă sustin. Din tot Sistemul Solar, primiti sustinere. Planeta însăsi este pregătită. Din spatiile voastre ancestrale se produc anumite miscări ce vă favorizează activitatea. Veti recupera deasemeni părti ale voastre ce se vor reuni la Prezenta EU SUNT! Toate formatiunile stâncoase, vecine Sfinx-ului, vor avea rolul lor, pe lângă voi si pentru voi. Unele dintre ele, sunt adevărate dispozitive energetice si vor functiona ca atare. Adânc, în interiorul muntelui, sălăsluiesc multe fiinte de lumină. Nu le veti simti. Însă, ele vă vor înconjura de la distantă, facilitănd linistea prezentei voastre pe platoul Bucegilor. Din plan Înalt, s-a pregătit o ploaie fină, cristalină, de anumite esente, care vă vor îmbăia si care vor pătrunde în corpul vostru. Aceste licori energetice au rolul lor. Ele vă vor dărui anumite particule ce activează viata. Vă înconjoară, vă purifică, vă armonizează, vă limpezesc si vă transpun pe alte nivele energetice, pe alte acordaje. Vă distantati tot mai mult de planul si programele duale pentru a vă  întregi cu fiinta divină care Sunteti.  Vă   multumim pentru atentia acordată si pentru sprijinul real ce îl oferiti.
 Zamolxe!”

Seminar
În acest acum v-ati adunat! În următoarele momente, energia Deceneilor vă va însoti. Ei vă vor ajuta să transferati o serie de Coduri în lumina întelegerii umane.
Eu, Zamolxe, voi fi deasemeni alături de voi, pentru că energiile de mâine, vor fi colosale și noi vom prelua imediat de la voi, aceste energii, după ce le veti primi.
Fiecare dintre voi, în această noapte, va fi invitat într-un spatiu celest pentru alte pregătiri ce nu puteau fi făcute asupra corpului fizic.
Ceea ce veti primi în corpul subtil, veti transmite fizicului, într-un ritm mai lent.Veti fi din acest moment, al magnificentei lucrării, mereu ghidati, asistati si despovărati de o mare încărcătură energetică prea puternică.
Pentru faptul că România devine Anahata Planetară dominanta, toti cei ce s-au trezit, îsi primesc informatiile interioare pentru a sustine Chakra, deci înseamnă o puternică responsabilizare. Se va lucra cu voi, dintr-un spatiu al luminii pure, pentru a vă continua purificările si echilibrările. Voi veti trăi într-un spatiu (ROMÂNIA) al iubirii neconditionate a Chakrei Iubirii.
Voi veti atinge toti puritatea Mosilor. Este o puritate ce corespunde cu nivelul 3 al Piramidei din Retezat .
Această puritate, firesc o veti atinge treptat, însă, dati de pe acum permisiunea să pătrunde-ti în ea si să o sustineti.
Chiar în acest moment vă invit pe toti în primul nivel 7 al Piramidei din Retezat.
În jurul vostru sunt si Ghizi solari si  vor realiza un canal energetic de aici până la Piramida din Retezat. Canalul are rolul său.
Vă veti misca în lungul acestui canal, din această zonă a Brasovului până în fata muntelui Retezat, unde eu vă astept. Nu vă grăbiti.
Considerati că acest canal este format din 7 pasi, iar de o parte si de alta a voastră sunt ghizi solarieni 7 si 7 care vor lucra asupra voastră până ajungeti la Piramidă.
Deci, porniti si numărăm pasii. La fiecare pas, o scurtă oprire.
Suntem în fata Piramidei. Ne-am oprit. Zamolxe ne întâmpină.
Acum, o poartă se deschide.
Cerem permisiunea Ghidului Piramidei să pătrundem. Pătrundem cu Zamolxe în frunte. Este un spatiu amplu, pe vibratia puterii lui 7. Respirăm. Ne acordăm cu această vibratie. Zamolxe ne spune:
- Rolul vostru este foarte mare!
- Voi realizati Ascensiunea!
- Voi, ghidati si îndrumati!
- Voi, Sunteti cei pe care oamenii îi văd! Aveti un atu!
- Lumina ce o radiati va deveni palpabilă, perceptibilă si îi veti învăta în primul și primul rând, IUBIREA!
- Această Piramidă si acest nivel 7, vă asteaptă ori de câte ori simtiti să pătrundeti aici!
- Vi se dă o CHEIE! Această cheie este cartea voastră de vizită, pentru a pătrunde în
acest spatiu. Ghizii o vor recunoaste si sunteti lăsati să pătrundeti.
Respirăm în liniste. Primim CHEIA.
Multumim ghizilor din acel loc. Multumim lui Zamolxe.
Iesim în fata Piramidei.
Multumim ghizilor solari. Usor, intrăm cu constiinta in corp.

Duminica a urmat apoi lucrarea propriu- zisa impreuna cu Sfinxul alaturi de el in fizic.


Niciun comentariu: