miercuri, 13 iulie 2016

Seminar- Iasi - 3 iunie 2016

            
           
  Ah. Mihail
 -  “Ati venit, ati fost ghidati sa impartasiti si sa va bucurati. Este momentul bucuriei si al coborarii Sinelui vostru divin in corp uman. Cele  doua realitati,umana si divina se contopesc cu eliberarea sau eliminarea dualitatii si a iluziei. Ceea ce ati trait pana acum,dualitatea, era iluzia iesita din realitatea divina, aidoma unui degetar. Realitatea divina este adevarul iubirii. Realitatea umana este iluzia dualitatii pt a o experimenta. Acum va reintoarceti la adevarul divin pastrand corpul fizic prin care a-ti experimentat dualitatea.
     Ati fost ghidati sa formati acest grup si sa constientizati uniunea dintre divin si uman. Pentru voi, din acest moment,separarea nu mai exista decat daca voi mai doriti, alegeti sa traiti in separare.
     Prin voi acum cu permisiunea voastra din planul sinelui inalt vor cobora energii, benzi de lumina. Alaturi de Sinele coordonator se alatura consilierii luminii, entitati galactice, mesageri sositi din Galaxii si din alte Universuri.
Ati fost pregatiti din timp sa puteti primi energiile acestui Acum. Fiinta voastra lucreaza acum cu noi dincolo de gandirea liniara. Aspecte din voi lucreaza cu aspecte ale noastre.”
      Pauza  - permitem luminii sa se integreze.
Imaginea energetica sosita are forma unei structuri moleculare – aceasta forma/constiinta ne ajuta sa avem o stabilitate pt. intregul nostru univers, ne ajuta sa avem o capacitate mai mare de acceptare si permitere a tuturor formelor de viata din Univers. Aceasta acceptare si intelegere la care suntem ridicati se face pt a evita conflicte, cataclisme la nivel galactic.
ACCEPTAREA  si IUBIREA reprezinta aceeasi forta de lumina prin care noi vom ajuta toti oamenii sa o poata realiza pentru a se evita distrugeri foarte mari.
Ceea ce traim in planul Pamantului este printre altele o intalnire, o adunare a mai multor  fiinte venite din toate colturile Universului si care au luat corp uman. Au ales acest lucru pentru a invata sa ne acceptam in totalitate cu toate ale noastre insa aceasta ACCEPTARE este mult mai profunda si mai importanta decat ne dam noi seama.
Sub forma umana noi acceptam fiinte care in realitate au alta forma, alta cultura, alta civilizatie. Acceptandu-le, acceptam toate formele de viata din Univers. Ce realizam in planul Pamantului are corespondent intr-un plan mult mai mare.
 De aceea suntem Acum, Aici atat de multi, atat de diferiti pentru ca de ACCEPTAREA noastra depind cei din diferite Galaxii si Universuri.
   -“Am venit sa va ajutam pentru ca noi am putut intelege dualitatea in care ati intrat. Insa doar in aceasta dualitate, prin aceasta forma de separare de noi  si uitare de voi, puteti realiza ACCEPTAREA SI  IUBIREA  cu inimi curate si pure. Veti intelege la un moment dat ceea ce ati realizat.”
Ah. Mihail.

                 Ah. Metatron
-“ Bun gasit, bine ati venit la adunarea Maestrilor Luminii pe Pamant. Voi stiti cine sunteti. Aceasta incredere in voi este o mare sustinere pentru Planeta, oameni, cei care au ales ascensiunea. Planeta a ascensionat. Ea este pe vibratia potrivita. Voi o urmati pe masura ce constienta voastra creste.
Permiteti-ne sa lucram cu voi prin energiile noastre magnetice pentru a va curata si energiza corpurile.
In acest context alaturi de mine sunt consilierii luminii care vor veni cu energiile lor proprii  pentru a va sustine si a indeparta reziduurile energiei vechi.
 Pauza.
Din acest moment, lumina voastra va fi diferita de cea de pana acum. Veti straluci si veti radia peste tot unde sunteti prin corpul vostru de lumina.
Pauza.
 Suntem onorati sa pasim  alaturi de voi in planul Pamantului. Lumina noastra, cu permisiunea voastra va va insoti peste tot pentru a va crea oportunitatile potrivite cu ceea ce alegeti ca evolutie si deschidere pentru binele tuturor.
Pauza.
Ma retrag acum.
 Ah. Metatron

             Lord Sananda si Lady Nada
-“ Sunteti ajutati, sunteti sustinuti pentru a porni in lume si a ajuta pe cei de langa voi vorbindu-le despre IUBIRE.
Cristul Planetar este conectat la celula cristica a fiecaruia dintre voi. Se realizeaza Acum o puternica activare a Cristului  interior pentru a simti trairea in unitate.
Pauza.
Aveti de atins zone sacre pentru a radia aceasta IUBIRE pentru a le ajuta sa se ridice prin voi la alt nivel de constienta a IUBIRII PURE. Voi deveniti lotusul iubirii pure, voi sunteti a doua venire, voi sunteti iubirea pura in manifestare. Aveti a o transmite tuturor.
Pauza.
        Iubita mea Lady Nada impreuna cu mine echilibram masculinul si femininul din interiorul fiecaruia. Permiteti ca mainile noastre energetice sa restabileasca acest echilibru si sa aduca pace intre barbatul si femeia interioara.”
       Permitem – pauza
-“Aceasta pace launtrica intre cele doua aspecte se va reflecta si in viata voastra alaturi de partenerul/a voastra. Cand se restabileste aceasta pace, in cuplu, relatia este total diferita.”
 Permitem stabilirea acestei bune intelegeri.
 Pauza.
Simtim suavitatea  Lady-ei Nada si blandetea lui Lord Sananda.
“ Simtiti  armonia si frumusetea cuplului interior. Viata armonioasa se realizeaza atunci cand masculinul si femininul din voi sunt in echilibru.”
Pauza.
Ne retragem acum.
Lord Sananda, Lady Nada

       Zamolxe
-“ Drag grup drag, bucuria este de partea mea de a va vedea reuniti in acceptare si buna intelegere. Ceea ce ati inteles despre  ACCEPTARE  este real. In interiorul vostru acea fiinta de lumina s-a materializat in foarte multe Sisteme Solare pentru a cunoaste multiplele curente de evolutie. Aveti totul in voi ca informatie si cunoastere. Acceptati toate aspectele voastre, aduceti astfel echilibru in viata voastra, in voi si in TOATA  CREATIA.
 Sunteti mari Maestri creatori in foarte multe domenii. Acum traiti simplitatea. Aceasta simplitate are rolul sau  insa  veti trai si maretia. Constientizati-va simplitatea. Aceasta va ajuta sa iesiti dintr-un mental greoi, obositor, epuizant. Veti trai starea de simplu, fara complicatii, fara inflorituri, ce se asociaza cu claritatea. Va merge mana in mana cu libertatea si iubirea pentru voi.
Doresc sa facem un popas in piramida din Muntele Retezat.
Sunteti pregatiti pentru primul nivel de vibratie al piramidei care are vibratia 7.
Permiteti-va sa intrati cu mine in piramida din Retezat. Patrundem prin alunecare in piramida.
Pauza. Obisnuiti-va cu vibratia. Sunteti toti in interior in lumina vibratiei lui 7.
 Pauza. Lumina interioara a piramidei  ne patrunde, radiaza prin corpurile noastre apoi inafara piramidei catre toate spatiile. Piramida radiaza acum propria noastra lumina.
Zamolxe ne atinge cu lumina sa pentru: purificare, echilibrare, activare a diferitelor parti din noi. Pauza .
Iesim prin varful piramidei, deasupra Romaniei si radiem lumina catre vortexul Anahatei planetare. Pauza.
Pe o raza de lumina alunecam in corpul nostru fizic, daruindu-i lumina.Pauza.
Ancoram in corpul Planetei aceasta lucrare pt binele suprem al intregului. Pauza .

Multumim Zamolxe 

Niciun comentariu: