duminică, 19 februarie 2017

Abundenta


 Sunt in acum in spatiul sacru sigur, spatiul in care totul vine spre a se echilibra.
 In acest Acum pornim intr-o calatorie fantastica. Patrundem intr-un alt spatiu permitand simturilor sa-l perceapa, sa-l descifreze.
Suntem deja in acest spatiu prin extindere cu imaginatia. Prin simturi se percepe. Este un spatiu suculent, cu o energie bogata, asemenea cu seva plantelor ecuatoriale. Este un spatiu unde te poti extinde fara nici o grija. Am spus este un spatiu sigur.
Respiram si ne permitem ca tot ce este aici prin insasi fiinta noastra sa aducem in realitatea fizica. Spatiul este amplu, este inalt, aidoma copacilor celor mai falnici si mai inalti. Este un spatiu ce are muzica lui, are tonurile sale cromatice, are tonuri multiple ce nu sunt in spatiul Terrei. Le putem asemui unor picturi dar au viata, au constiinta, traiesc, se misca.
O pictura este statica, reprezentand un moment liniar. Aici totul vibreaza, traieste, este viu. Simtim ca facem corp comun cu acest spatiu. De fapt este Sinele nostru dintr-o alta realitate pe care il percepem cu ajutorul simturilor uman - divine. Prin insasi fiinta noastra ce este aidoma unui portal cristalin, permitem acestor potentiale sa curga in noi, in realitatea imediat inconjuratoare si de aici mai departe.
“- Eu mentin acum acest portal deschis, ca fiecare dintre voi sa poata ajunge aici unde este atat de multa hrana si viata pt suflet. Printr-o simpla intentie, deja sa stiti ca il veti gasi. S-ar numi Spatiul Abundentei. Si pe permitere aduceti-l in casa voastra in spatiul vostru sacru.”
Respiram umpland toata fiinta cu aceasta seva (potentiale). Ne lasam umpluti de aceasta si o lasam sa curga in toate aspectele noastre, in toate vietile in TOT ceea ce exista.
 Respiram profund cateva minute.
Simtim bucuria umplandu-ne. Simtim claritate si un mare echilibru interior. Respiram profund de mai multe ori. Avem rabdare ca acest spatiu sa se extinda in noi si in jurul nostru.
Revenim acum cu constiinta in corpul fizic, in realitatea noastra. Respiram si permitem energiilor aduse ce se afla in corp, sa curga in exterior imbogatind, schimband realitatea fizica. Ramanem intr-o stare de acceptare totala si de permitere. Sa ne aducem aminte ca suntem creatori, astfel prin ceea ce am adus cream ceva diferit. Binecuvantam aceasta creatie si o lasam libera.
Si asa este


Niciun comentariu: