sâmbătă, 4 februarie 2017

Energia Metatron



In acest acum ne intrunim toti cei de dincolo de voal, cu voi, cei de aici. Se realizeaza astfel o intrunire a angelicilor cu umanii. Se petrece acum, se intampla.
Metatron soseste intinzandu-si energiile sale. Prin voi toti umanii, el se afla in planul terestru. El devine constiinta voastra. Prin voi atinge totul pe Pamant. Sunteti si deveniti un izvor creator, un izvor in miscare, un izvor ce curge, o curgere continua. Prin voi si cu voi se petrece totul. Constiinta voastra se deschide, se schimba.
Il veti manifesta pe Metatron, glasul Spiritului. Aceasta constiinta vi se alatura zi si noapte intr-un acum continuu. Metatron va aduce un suflu nou, curaj, desprinde de pe voi structuri, credinte vechi. Se petrece o schimbare de mare amploare pe multe nivele. Unele neobservabile, altele observabile. Traiti aceasta constienta. Lasati-va sa fiti patrunsi de ea. Observati-va si acceptati-va continuu fiecare gand, fiecare cuvant, fiecare miscare. Face parte din evolutia voastra, din tot ceea ce veti deveni. Evitati sa va masurati, evitati sa va priviti cu ochi critici. Doar permiteti-va sa fiti si multumiti-va.
Energia Metatron se extinde. Unii o vor simti mai dur, altii mai lejer, altii chiar deloc. Ea insa este acum aici. Si in felul sau va va ghida potrivit pentru fiecare.
Cert este ca exista acum, aici, in acest moment pe care voi il traiti.
Si asa este.






Niciun comentariu: