marți, 21 februarie 2017

Europa


 Suntem in Acum.
 Permitem.
 Extindem acest spatiu sigur pe toata Europa. Ne conectam cu divinitatea celor ce vor sa participe. Ne conectam constient cu Eu Sunt. Prin intermediul sau transmitem o stare interioara de echilibru, de armonie, de pace. Respiram cu toate acestea si le lasam libere.
O multitudine de potentiale sunt in jurul nostru. Le constientizam si le permitem sa patrunda in acest spatiu sigur.
 Este o expandare a Spiritului, constienta, in acest spatiu. Trecem intr-o stare de acceptare totala a tot ceea ce inseamna dualitate ce exista inca pe planeta si traita de o multitudine de oameni. Respiram si constientizam acceptarea cat putem de profund. Constientizam Divinitatea Eu Sunt la fel, profund; o constienta de sine, foarte, foarte profund. O respiram in toata fiinta noastra.
Respiram si permitem. Lasam totul sa curga. Nu retinem nimic. Totul este. Spiritul se expandeaza, se bucura, traieste. El este doar viata. Suntem viata. Alegem viata cu fiecare respiratie, anuntam spiritul ca alegem viata. Eu sunt, eu exist, eu permit.
....................................................
Constientizam iubirea. Suntem o sursa de iubire continua. Ne permitem sa o respiram in interiorul nostru. Ne permitem sa o simtim si ne imaginam ca exista in fiecare celula a noastra. Ne imaginam ca fiecare celula poate crea iubirea, asa cum o floare creaza polenul in interiorul sau. Simtim acest “polen” creator si datator de viata. Respiram in propriul nostru parfum numit ....  Iubire.

Constientient permitem aceasta iubire sa curga in familia, serviciul, adica in realitatea apropiata.
Respiram si binecuvantam intreaga creatie.

Si asa este.

Niciun comentariu: