luni, 13 februarie 2017

Ochii lui Metatron


Suntem in ACUM.

- Eu sunt Arhanghelul Metatron. Vin la voi. Lumina si constiinta voastra creste. Aceasta va determina schimbari, purificari a energiilor.
 Permiteti schimbarea. 
Totul in lume se amplifica. Voi faceti aceasta schimbare. Priviti in jurul vostru si observati ca se intampla. Ajutati schimbarea adica a tot ce vedeti prin permitere.
 Pe respiratie, incorporati, binecuvantati si eliberati totul.Voi sunteti creatorii acestor schimbari. Binecuvantati-le, nu va speriati, nu faceti o drama din aceasta. Binecuvantati-le, permiteti-le sa se intample, sa curga, sa se echilibreze. Stati in spatele gardutului si fiti observatorii.
 Cei  din strada, cei din institutii au rolul lor.  Binecuvantati-i, acceptati-i. Voi il aveti pe al vostru. Fiti siguri ca faceti echipa cu ei, dar diferit. Voi creati calea, voi sunteti constiinta " EU SUNT".

 Sa respiram impreuna in permitere si acceptare totala.
 Respiram si permitem schimbarea si acceptam tot ce se intampla in intreaga lume, in imediata apropiere a noastra si in noi insine.

- Puterea energiilor de acceptare este aidoma unei energii de pace mondiala.
 Respirati si aduceti acceptarea in interiorul vostru. Aveti rabdare sa se instaleze in fiecare celula.

Respiram, respiram acceptand in primul si primul rand toate energiile din interior unde, in egala masura exista si razboiul si pacea.
 Respiram, respiram acceptandu-le pe amandoua.

- Acum voi radiati catre intreaga lume prin acceptare, o energie noua, diferita de cea veche. Lasati-o sa curga din voi inafara fara a o controla, directiona sau avand asteptari.
Curgeti, lasati aceasta energie noua creata in interiorul vostru, prin acceptare, sa curga in afara. Aceasta va atinge si va binecuvanta pe toti cei din jurul vostru fara a forta, fara a controla, fara a impune.
Va atinge intr-un fel nou, creativ.

Respirati, permiteti, acceptati si binecuvantati.

 Si asa este.


Niciun comentariu: