duminică, 5 februarie 2017

TU, Ingerul de Aur



Suntem toti adunati in jurul tau. Este o adunare de familie. Mentinem energiile si te sustinem in tot ceea ce simti. Ia-ti acum ragaz si odihneste-te. Permite-ti sa fi tu insuti. Lasa totul in seama noastra, in seama Constiintei. Te descurci admirabil in acest noian de energii ce se intrepatrund, ce se desprind; unele care pleaca altele care vin. Conteaza punctul tau de constiinta. Conteaza ce alegi si imediat esti in acea alegere, in acea constientizare.
Voi cei ce ati ales schimbarea, o traiti; pasiti apoi dincolo de ea in faptul deja realizat. Nu e necesar sa stai continuu in momentul schimbarii. Odata ce i-ai permis schimbarii sa se intample si ti-ai permis sa o traiesti, treci prin ea si mergi mai departe. Adica ajungi in faptul deja realizat. Atunci devii observatorul neimplicat.
Poti trai o multitudine de alegeri pt ca esti multidimensional/a. Traiesti o diversitate. Dar nu uita punctul de observator total detasat. Este aidoma miezului Eu Sunt din care tu poti iesi, apoi alege si experimenta. In acest punct esti acum cu noi, Familia ta Angelica, acela de miez. Permite acum acestui miez de constiinta sa se reverse in tot ceea ce alegi, in tot ce ai ales si-n tot ce vei alege sa experimentezi.
Aici in acest spatiu al Romaniei sunt multe noduri gordiene. Ele treptat se vor desface, se vor destrama. Multe programe mentale inconjoara acest spatiu, il mentin in vechi. Cand tu dai drumul contiintei Eu Sunt, aceasta se expandeaza, dizolva, desface aceste noduri. Fiecare cu proria sa constienta Eu Sunt, ajuta la aceasta desfacere.
Permiteti si fiti compasionali. O multime de evenimente au loc pt ca voi le-ati ales. Acum nu va speriati de ele. Accepatati-le binecuvantati-le si lasati-le sa se desfasoare libere. Ele isi vor gasi rezolvarea prin ele insele.
 Nu veniti cu forta, nu veniti cu impingere, nu trimiteti. Doar permiteti. Lasati totul in voia constiintei divine.
Respiram profund in aceasta stare de pace, de incredere, de permitere.
Nu confundati umanul cu divinul. Nu incercati sa rezolvati cu instrumentele umane. Permiteti Ingerului de Aur care sunteti, sa echilibreze totul.
Suntem un ocean de iubire. Suntem un ocean de compasiune. Permitem acestor constiinte sa realizeze echilibrul. Suntem in permitere totala.
Si asa este.

 2017 02 05  



Niciun comentariu: