duminică, 12 martie 2017

Alegeti sa faceti alegeri



“- Este tot ceea ce alegi. Alegerea este o capacitate ce declanseaza o dinamica a energiilor care vin spre tine pt a te servi. Aceasta dinamica a alegerii este specifica Creatorului interior care sunteti voi. Alegerea se deprinde, se cultiva. Voi ati uitat sa o folositi si deprinderea ei se face prin autoinvatare. In era aceasta cand toate energiile au aceasta functie de a va servi, ele vor raspunde alegerilor voastre.
Alegerea va ajuta sa deveniti constienti de voi, sa simtiti ce anume vi se potriveste, sa simtiti transmisia sufletului si sa faceti alegerea constient, din inima pt voi. Alegerea este foarte importanta. Cand faceti alegerile pt voi, inseamana ca va recunoasteti Ingerul de aur care sunteti si va serviti. Sunteti in serviciul vostru, deveniti fiinta imputernicita. Sunteti deplin constienti de ceea ce va ghideaza pt binele vostru in aceasta viata.
Alegerea va ajuta sa deveniti acele fiinte libere si suverane, fiintele ce nu sunt dependente de alte persoane, situatii, institutii. Alegerea, a alege, este o calitate fireasca, un dar firesc al propriului vostru Eu Sunt. Este de asemenea o calauzire. Alegerea se face in urma unei simtiri interioare, deci este calauzirea chiar a Divinitatii voastre.
Alegerea pune la treaba energiile unui univers intreg, chiar si dincolo de acesta. De pretutindeni de unde vor sosi aceste energii, vin in serviciul vostru. Permiteti-va sa simtiti, aveti incredere in simtirea voastra si faceti o alegere clara, constienta. Evitati sa va ingreuiati viata. Evitati sa o complicati. Cand voi alegeti clar, constient, viata voastra devine deasemeni clara, usoara, simpla, constienta si de o mare, mare bogatie atat interioara cat si exterioara.
Printr-o alegere simpla si clara primiti bogatia unui intreg univers.

 Si asa este.” 

Niciun comentariu: