marți, 4 aprilie 2017

Inainte de ......


                      Inainte de cele trei zile de seminar, prietenii angelici ne-au anuntat:

“- In acest acum, tu esti pregatita pt a sustine informatiile urmatoarelor zile. Va porni din interiorul tau un flux constient ce se va expanda si va patrunde in realitatea ta. Prin aceste zile, vor fi realizari, sosiri de potentiale cu expandarea si eliberarea lor in planul fizic. Suntem alaturi de tine eu, Jeshua, Maria Magdalena, Kuthumi si multi alti arhangheli,fiinte angelice si  entitati ce vor dori sa participe.
Aceasta intrunire dezvaluie, deschide spatii in voi pt a patrunde Divinitatea. Veti elibera energii vechi, veti participa la incorporarea si eliberarea energiilor ce doresc a fi transmutate. Vor sosi si foarte multe entitati intunecate ce au ales sa treaca in lumina. Vor veni aspecte diferite ce vor dori sa participe pt a se echilibra.
Sunt multe entitati din spatiul acestei tari si de pretutindeni ce doresc sa participe si  sa  sustina aceste lucrari.
Revenind la voi, cei care participati in aceste zile, subliniem ca aveti o grandioasa oportunitate de a va integra si in acelasi timp, de a va expanda Divinitatea. Faceti constient aceasta alegere, ca sa fiti serviti.
Cei ce se apropie in aceste zile de voi, au si ei rolul lor de a fi in preajma stralucirii voastre.
Pastrati atitudinea deschisa, de acceptare si permitere, prezenti in Acum.
 Lasati totul sa se desfasoare. “
Si asa este

            Jeshua

“- Si asa este. Dragi prieteni, ne intanim pt a aborda aceasta dinamica a Noii Fizici si a spiritualitatii in Energia Noua. E momentul unei noi deschideri catre voi, ingerul de aur; este deschiderea umanului pt a se contopi cu divinitatea sa. O noua deschidere, o noua intregire mai ampla. In aceste urmatoare zile, veti sustine energii diverse, multiple in contextul echilibrarii masculinului cu femininul si al integrarii luminii cu intunericul.
 Dizarmonia, defazarea ce s-a produs intre multiple si diferite fatete, aspecte sau parti, in general vorbind despre fiinta umana, sunt multiple. In acest cadru intim, in acest spatiu sacru deja creat, aceste parti au sosit sau continua sa soseasca pt a se imputernici, pt a se limpezi, a se clarifica ele insele. Aceasta dinamica de echilibrare este specifica Energiei Noi. Este cat se poate de simpla. Se bazeaza pe permitere.
Desi pare lung acest drum al transmutarii, de partea noastra de val, unde timpul nu exista, el se petrece diferit. In acest spatiu sacru vor veni cei ce nu au venit pana acum, asa cum am mai explicat.
Ce se petrece acum in acest spatiu, le confera suficienta incredere pt a se apropia si a patrunde. Stralucirea, esenta voastra le permite. Chiar in acest moment, noi de partea aceasta de val, observam o deplasare masiva de fiinte, entitati catre spatiul vostru dar si deplasari mari de potentiale.
 Sunt diverse intalniri in aceasta zona a tarii, diverse alte momente intre oameni. Aveti capacitatea de a sustine, mai corect spus de a deschide spatii energetice, ca aceste treceri activari de potentiale sa aiba loc. Va intruniti ca fiinte cu capacitati si abilitati multiple diverse si vi le veti pune impreuna pt a permite aceste transmutari ce vor avea loc in aceste zile.
Si orasul este pregatit si multe multe alte entitati sunt pregatite. Va avea loc o radianta prin ceea ce voi sunteti si prin ceea ce miscati, oferind o deplasare miununata a energiilor.
Voi va conectati cu deosebitele energii arhetipale masculin si feminin permitand echilibrari diverse pe diferite planuri, atat in fizic cat si in nonfizic. 
Orasul vostru devine acum o rascruce de cai energetice ce se intrepatrund-fuzioneaza sau se directioneaza multidimensional. Realizati o frumoasa tesatura energetica, un tablou viu caruia voi ii dati viata. Are loc o prelungire/expandare a voastra in tota aceasta tesatura. Nu o vedeti. Poate o simtiti, poate o intuiti. Oricum fiti sigur ca ea exista. 
Veti avea sentimente diverse ca va plimbati prin aceasta tesatura, desi corpul fizic sta pe loc. Veti simti aceasta multidimensionalitate, simultaneietatea prezentei voastre in multiple locuri. Face parte din activitatile voastre. Suntem cu voi. Nu putem face munca voastra. Putem fi in apropiere, sustinand entuziasmul si elanul interior. In schimb potentialele sosesc sa va serveasca. “
Maria Magdalena ne invaluie in energiiile ei. Kuthumi creaza un echilibru, dat fiind ca multe aspecte intunecate vor participa. Deasemeni se face o deschidere catre taramurile invecinate de unde vor participa suficient de multe entitati.
 Inteleg ca este o oportunitate in planul Terrei ca acei ce aleg sa treaca in alt plan evolutiv, sa realizeze o schimbare pt ei. Vom fi conectati cu multe zone de pe planeta unde mai au loc intalniri... Va fi o varietate de evenimente.
 Acest spatiu sigur este acum foarte largit si este o colaboarare foarte, foarte frumoasa; nu in sensul unei intalniri amicale, prietenesti, ci intr-un sens mult mai larg, in diversitatea integrarii: lumina - intuneric, a vietilor trecute a aspectelor duale. Multiple intalniri in plan fizic si multiple lucrari-intalniri in plan angelic.
Incorporam totul in fiinta noastra uman-divina. Dam viata acestor potentiale, le binecuvantam si le eliberam in realitatea fizica.
Multumim.



Niciun comentariu: