vineri, 7 aprilie 2017

Lumina arhanghelilor


Suntem in acum. Suntem in spatiul sigur. Acesta se umple. Soseste ce este potrivit pentru noi in acest moment. Sunt entitati din alte spatii vibrationale. Ele ni se alatura. Se aseaza intr-o anumita ordine. Unele sunt sosite din taramuri foarte indepartate de taramurile Pamantului. Se simt in siguranta si stiu ca pot patrunde in acest spatiu sigur creat de noi. Au sosit pt a asista si a observa diferite evenimente ce au loc pe planeta. Ele sunt in corp de lumina. Nu vor sa interactioneze cu oamenii. Au venit doar sa asiste. Au o constiinta inalta. Apartin familiilor angelice si sunt acum aici, doar pt a-si radia lumina. Aceste entitati sunt arhangheli.
Primim si noi aceasta radianta. Ne ajuta intr-un mod permisibil ele fiind acceptare si permitere. Prin prezenta noastra se creaza o deschidere in planurile dense ale Terrei, astfel ca noi putem permite aceasta radianta sa patrunda in aceste spatii ale planetei. Respiram profund intr-o totala stare de acceptare si permitere. Aceasta stare de A Fi, genereaza o dinamica energetica diferita de cea a dualitatii. Se creaza un camp nou de constiinta ce se ancoreaza in constiinta planetara.
In fiinta noastra se integreaza vechiul si noul din ceea ce noi suntem umani-divini. Alchimia are loc in aceasta fantastica structura care suntem generand o dinamica noua ce o numim energie noua, realizand schimbari majore aici, in planul Pamantului.
Suntem marete fiinte ce ne-am creat un corp fizic in dorinta de a expanda creatia. Aceasta noua fiinta ce a plecat de la un uman cu o constiinta 3 D, creste, se extinde devenind acum o fiinta uman-divina. Este o fiinta ce uimeste prin capacitatile si abilitatile ei continuu creatoare si in continua transformare. Fiecare traieste pe viu in aceasta viata aceasta uimitoare transformare si incepe sa constientizeze magnifica fiinta care este.
 Noi ingerii umani, am ales si am trecut prin multe si dramatice transformari pana sa ajungem in acest stadiu. Dupa o lunga noapte, dupa un somn profund, de mii de ani, ne trezim si incepem sa ne cream vietile si sa schimbam realitatile. Prin noi insine putem crea o planeta armonioasa cu oameni realmente vii, cu o viata usoara, prospera, armonioasa si echilibrata.
Aceste energii ce radiaza acum catre noi, ne ajuta sa ne clarificam sa luam hotarari pt noi insine si sa facem alegeri pertinente pt ceea ce inseamna viata noastra.
Sa respiram aceasta radianta-stralucire a arhanghelilor permitandu-ne sa devenim constienti de noi, sa avem o minte clara si sa facem alegeri moment de moment pt noi. Arhanghelii nu ne transforma. Ei nu ne vor schimba, nu sta in capacitatea lor. Ei sunt doar o lumina. Ei ne oglindesc pt a intelege ca aceasta lumina o avem si noi, ba chiar mai mult, avem radianta umanului cu a divinului, la un loc.
Respirati si simtiti cine suntem.
Si asa este.


Niciun comentariu: