vineri, 21 aprilie 2017

Muza

             
Respiratia Constienta este torentul, este fluviul, afluxul divin care curata, deblocheaza, poarta la vale aluviunile gandurilor noastre. Este fluviul ce sparge barajele mintii noastre limitate.
Respiratia Constienta se infaptuieste cu dragoste si recunostinta, caci ea insasi isi are izvorul in sursa sacra a Eu-lui Divin. Fluxul respiratiei il purtam prin tot corpul biologic, prin cel eteric si sublim.
Acest flux este o stralucitoare beteala ce ne poarta pe aripile vazutului si nevazutului. Respiratia Constienta este fluidul cosmic cautat de poeti sub titlul de “Muza“, pentru ca el aduce ce cu mintea nu putem gandi, inspiratia.
Cand fluxul se porneste, isi gaseste cararile potrivite. La inceput ca un firav izvor, apoi devine tot mai larg si mai larg, cu mai mult avant, pana iti taie respiratia prin frumusetea lui.
Atunci, totul in noi se umple cu inspiratie, imaginatie, pasiune, simtire divina.
Acest flux de respiratie constienta si de energie pura ne transforma.
Ochii stralucesc de viata. Mersul ne este flexibil si usor. Spatele se indreapta. Vorba ne este dulce, imbietoare. Gesturile sunt blande, rabdatoare.
“Muza“ ne-a schimbat total. Suntem Creatorul si Creatia in egala masura, insa paleta coloristica si simfonia interioara este simtita doar de cel ce …….
……. Respira Constient !  


Niciun comentariu: