marți, 11 aprilie 2017

Noi si Terra

- Si asa este in acest Acum.
 Responsabilitatea este a fiecaruia pt propria sa viata si modul cum o creaza. In acest spatiu al Terrei, sunt multe forme de viata, civilizatii pe diferite stadii de evolutie. Planeta insasi a permis aceasta diversitate. Ea este deasemeni un cumul de multe forme de viata in manifestare si de multe spirite ce participa la formarea regnurilor ei. Este o fiinta-suflet ca si noi, oamenii. Difera corpul, capacitatile; dar ca forta creatoare, suntem asemanatori. Aceasta diversitate ii ofera o nota aparte fata de alte planete din Univers.
Dar si noi oamenii suntem la fel de speciali si participam in acest moment la cea mai mareata transformare existentiala in acest Univers. Sa nu ne etichetam prin ce si cat cunoaste mentalul. Acesta are un bagaj de informatii foarte limitat. Simtim si privim in noi fiinta mareata care a acceptat acest corp fizic, a acceptat uitarea, limitarile pt a se putea re-crea intr-o noua forma de viata in care divinitatea sa “explodeze” prin magnificienta ei. Nu ne vedem doar acest corp fizic;  ne aducem aminte ca avem o multime de alte corpuri subtile, toate la un loc avand capacitati ce acum sunt in derulare pentru viitoare manifestari. 
Suntem Copilul universului, ce atinge un grad de maturitate si constiinta, deja departandu-se de dualitate si incepand sa invete a se manifesta ca un adevarat Creator.

Si asa este.

Niciun comentariu: