marți, 18 aprilie 2017

Portalul Invierii


 Sambata 15.04.2017

     In acest Acum, in aceasta zi, are loc o mare schimbare. Este o schimbare a constiintei noastre, o schimbare ce survine din interior. Apele interioare se limpezesc. Acel ceva necunoscut din interiorul fiecaruia iese la suprafata.  Produce schimbarea. Structura interioara se schimba. Devenim altceva decat pana acum. Are loc in interior o metamorfoza, o alchimie. Permitem sa se intample. Din sufletul nostru ancestral se iveste dorinta de a fi o alta fiinta. Parte sau parti din noi, angelice, sosesc si se integreaza cu fiinta actuala.
 Respiram pentru a integra aceste parti angelice ale noastre. Ele vor curge in noi in acest Acum care insemna aceasta zi si zilele urmatoare. Sunt parti angelice ce vin la integrare, vin sa se reuneasca cu umanul pentru a trai experienta planului fizic. Sunt ale noastre.
 Respiram si alegem sa incorporam aceste parti angelice care sosesc. Suntem in Acum si le primim. Au nevoie de un timp de acomodare cu noi.
Multumim divinitatii noastre care a orchestrat acest eveniment.

Duminica 16.04.2017

     Suntem in Acum. 
Traim aceste clipe cu o alta intensitate.
Nu stim ce urmeaza putem intui, insa permitem sa ni se arate, sa ni se dezvaluie acele parti din noi. Cruste vechi ce au insemnat limitary, se desprind. Respiram si permitem. Un oceam de simtiri noi se extind, coplesind umanul cu vechile lui simtiri si perceptii. Are loc o spalare a vechiului, o transmutare a sa si o patrundere a noastra ca fiinta constienta dincolo de dogme, limitari, credinte vechi. Tot ce a creat iluzia acestui spatiu pleaca, dispare, se desfiinteaza si percepem o realitate mai apropiata sufletului nostru. De fapt, simultan, o si cream. Este vorba de realitatea divin-umana.
Divinul si umanul patrund intr-un alt moment al lor de integrare si manifestare.
 Respiram, permitem!
     Si asa este!

Suntem in acest Acum de o mare splendoare, este ziua incarcarii noastre cu o energie sacra, sosita pe Pamant prin Portalul Invierii. Este un moment sacru al constientizarii de sine si al invierii interioare a divintatii proprii. Lumina interioara a propriului Eu Sunt se trezeste tot mai mult in fecare fiinta a acestui Pamant. Noi toti primim activari si descatusari din miezul nostru, din ADN-ul nostru. Noi realitati ni se vor infatisa si vom fi constienti de ele. Transcendem tot mai usor valurile dualitatii. Le constientizam, le acceptam si le eliberam.
Lumina interioara se rasfrange, radiaza in noi devenind o flacara. O multitudine de flacari exista acum in planul Pamantului, iar purtatorii suntem noi.  Acum, aceasta lumina este nu pe masa noastra, ci in interiorul nostru.
Si asa este!


Niciun comentariu: