sâmbătă, 22 aprilie 2017

Respiratia si Acceptarea


Acceptarea merge mana in mana cu Respiratia Constienta. Se creaza o conlucrare fantastica ce va genera Armonia. O persoana care respira constient, se deschide, devine luminoasa, puternica, increzatoare.
Cand esti in prezenta unei astfel de persoane simti sa te armonizezi cu ea. Observi la acea persoana capacitatea de a accepta orice manifestare exterioara. De ce ?  Ea a ajuns sa inteleaga ca totul, de la manifestarea guvernantilor pana la vagabondul din coltul strazii, ca este vorba de alegere; alegere la nivel individual sau de grup. Intelege ca prin manifestarea lor sunt energii ce se elibereaza, se echilibreaza si permite ca acestea sa aiba loc. Nu perturba procesul lor. Doar intelege.
Acceptarea prezenta in acea persoana, linisteste, te ajuta sa devii si tu increzator.
Observi cata pace radiaza pentru ca ea stie ca si acele fiinte care acum joaca un rol, vor depasi si vor intra in acceptare.
O fiinta care este in acceptare, degaja un “ceva” care te face sa doresti sa fii in preajma ei. Simti ca si tu poti avea incredere in tine, simti sa permiti sa atingi un echilibru interior. Te face sa te simti pe tine.
Observi ca respira constient, ca nimic nu ii perturba echilibrul si calmul interior.
Stand langa o astfel de fiinta, remarci ca si respiratia ta devine mai ampla, profunda; simti ca ai uitat de “discutiile“ tale interioare nesfarsite. Vocile din capul tau au tacut. Deodata simti ca si tu poti sa accepti tot ce este in jur si chiar te uiti foarte detasat la “problemele“ lumii.
Zambesti amuzat cand remarci calmul interior fata de “zumzetul“ continuu al Lumii. Te uiti mirat la tine si te intrebi: E asa de simplu?! Sa accepti si sa devii atat de calm? DA! Este atat de simplu.
Atunci de ce pana acum traiam atat de aprig acel “zumzet“, iar acum, nu ?
Iti dai singur raspunsul: am devenit intelept.
Inteleg ca NU eu schimb lumea. Deci, O Accept !
Acum si respiratia mea este constienta, ampla, profunda. Am dat jos de pe umerii mei grijile Lumii. Acum sunt o persoana echilibrata, in acceptare si sanatoasa.
Iata de ce Acceptarea este buna prietena cu Respiratia Constienta.


Niciun comentariu: