vineri, 21 aprilie 2017

Tu pe Noul Pamant


“- Bine ai venit pe Noul Pamant, un pamant al iubirii de sine, al fiintelor inconjuratoare ce traiesc in respect de sine si respect pt tot ceea ce inseamna creatie. Acest spatiu este un spatiu pur, ce te energizeaza. El este dincolo de lupte, de conflicte. Este intr-o deplina armonie cu el insusi. Este un spatiu ce contribuie la regenerarea ta. El este acolo unde esti TU.
  Dupa un drum lung cu multe peripetii in planul fizic 3D, te strecori, te inalti, pleci din aceasta realitate fizica si patrunzi intr-o noua realitate multidimensionala, de aceasta data, pe un plan fizic mult mai elevat. Structura cristalina se concentreaza, capata o alta stabilitate, ceea ce ofera un alt echilibru. Continui insa sa te deschizi, sa permiti unei noi constiinte sa se miste. Ai invatat sa nu te mai limitezi, sa ai totala incredere in interiorul si mesajul divinitatii tale.
Esti acum pe un nivel diferit. Te regasesti, te schimbi, te asculti, te manifesti. Esti o simtire in manifestare. Te regasesti tot mai mult in pasiunile ce pornesc din interior. Ai observat si ai inteles cat de importanta este desfiintarea limitarilor pt a-ti regasi pasiunea.
Ingrijeste-te. Tine de un bun simt si de o iubire si recunostinta pt tine insati. Ce e mai frumos decat sa ai grija si sa apreciezi creatia ta: corp, minte, spirit?
Este o unitate intrinseca in relationare, atat cu planul fizic cat si cel nonfizic. In urma acestei ingrijiri, te plimbi cu foarte mare usurinta si lejeritate dintr-un plan in celalalt.
 Te poti aprecia singur/a, poti schimba mereu, te expandezi continuu. Esti creator. Te descoperi in continuare pe masura ce reziduurile constiintei vechi, duale pleaca. Te regasesti, iti aduci aminte cine esti. Simti toate acestea in interior, iar acesta continua sa se reverse oglindindu-se in realitatile pe care le traiesti. Devine tot mai confortabil acest spatiu, acest corp. Te multumeste, te implineste.
Esti pe Noul Pamant!”


Niciun comentariu: