miercuri, 5 aprilie 2017

Va salut minunatilor



Va salut dragi ingeri umani. Am primit un mesaj de la divinitatea mea si altul de la cei de acasa ramasi dincolo de voal. Multi dintre voi sunteti reprezentantii familiilor voastre angelice care v-au desemnat pe voi --- voi curajosii--- sa faceti primii pasi aici pe frumoasa si speciala planeta Terra.
Fiecare dintre voi proveniti din cele 144.000 de familii angelice ( acestea pot fi mai mici sau foarte mari pana la milioane de suflete) Cand voi integrati divinitatea voastra va ajutati extrem de mult propria familie, intr-un mod energetic prin care le  oferiti o noua dinamica energetica, o noua fizica si noi capacitati creatoare. Voi ii ajutati sa se miste si sa iasa din impasul energetic in care s-au aflat.( Ceva asemanator cu basmul “ Frumoasa din padurea adormita”--- voi fiind printul.)
Iata ca Familia ma anunta ca sunt bine, chiar imi dau vesti si despre fii ai mei din alt spatiu de viata. Va transmit mesajul in dorinta de a va reaminti de familiile voastre angelice.

Ne aflam in acest moment al nemuririi, in acest Acum, proaspat refacut, cand spiritul graieste:
“- Tu, cel ce esti, ai uitat; amintirile revin. Bogatia a ceea ce esti, strabate straturile dense ale tale si soseste pt a-ti reaminti si pt a te arata, a te cunoaste. Acel Ceva soseste. Nu-l primi cu mintea, ci cu tot ceea ce esti dincolo de minte. Permite-ti apoi sa Fii. Acel Ceva e parte din tine. Coboara ca sa spunem asa, din dimensiunile inalte care esti si se integreaza in cel ce esti din aceasta densitate, in acest corp fizic. Este darul tau pt tine impreuna cu bucuria de a te manifesta aici pe aceasta minunata planeta Terra.
Primesti deasemeni un mesaj de la “cei de-acasa”, mai bine spus, de la familia ta angelica care te observa, care te sustine in masura in care este permis si careia tu ii transmiti reusitele tale (evolutia) in planul Pamantului.
Mesajul suna astfel:
- “Fii curajoasa. Noi suntem bine. Ceea ce ai ales si ai manifestat, ne-a ajutat enorm si acum energiile noastre se pot misca. Au devenit suple si noi putem manifesta odata cu tine echilibrarile ce le-ai experimentat in interiorul tau: integrarea masculinului cu femininul, al luminii si al intunericului. Poti sa fii mandra de noi ca am inteles ca lupta in cadrul nostru al familiei, nu duce la nimic creativ si am devenit mult mai pasnici, impaciuitori si in compasiune unii fata de altii. S-au stins multe conflicte in noi si intre noi. Invatam sa ducem o viata diferita.
Ai si un mesaj special de la fii tai din alta galaxie, care deasemeni se intereseaza de activitatea ta si sunt foarte multumiti si bucurosi de felul in care echilibrezi, in felul in care aduci constiinta pe planeta si te expandezi in noua energie.      
 Te poti mandri cu noi din toate aspectele.
 Deasemeni si noi (familia) cei ce studiem aici, avansam si asteptam ca ceea ce, ca stiinta, descoperiri din spatiul nostru, sa poata ajunge pe Pamant atunci cand este potrivit.
 Sa nu te grabesti. Stim ca este un efort deosebit a trai in mediul dens, iar noi acum suntem intr-un punct bun de evolutie a noastra. Ai grija de tine, ai grija de acel corp ce l-ai luat si iubeste-l cum si noi am invatat de la distanta sa-l pretuim, ca atunci cand vom alege sa avem o viata pe Pamant, sa il pretuim la intreaga lui valoare.
Nu te grabi. Fii in timpul tau potrivit. Ceea ce tu aduci ca si constiinta in planul terestru, este ceva ce suplineste viteza evenimentelor. Noi te simtim, iar tu pe timpul somnului ne transmiti o foarte mare informatie si invatatura. Aproape ca nu putem tine pasul cu acea simtire uman-divina pe care ne-o transmiti si pe care tu ai atins-o. Pentru noi cei ce nu avem corp fizic, aceasta invatatura despre a fi in corp, este ceva mai dificila, lipsindu-ne experienta practica.
 Deci, fii asa cum esti, caci totul aici la noi a intrat in miscarea mult dorita.”


Va imbratisez cu drag pe voi toti din spatiul Terrei cat si pe cei ce formeaza familia mea angelica.

Niciun comentariu: