marți, 16 mai 2017

In Bucuresti



Aici, acum in Bucuresti se produce o rarefiere energetica, se disloca energii vechi, pasnice, insa nefolositoare noului standard. Ele nu mai corespund cu actualul nivel de constienta al oamenilor din acest oras.
 Apele ce curg ajuta la aceasta desprindere si dislocare, caci unele dintre energii sunt foarte vechi si foarte aderente. Constientizandu-le si folosind ca instrument respiratia constienta, le ajuti sa plece. A sosit momentul. Ele au avut rolul lor si au influentat multe zone nu numai ale tarii noastre ci si zone de dincolo de hotare. Odata cu oamenii noi, cu oamenii ce aleg schimbarea, sosesc energii proaspete, energii ce sustin evolutia oamenilor si a tarii, ca intreg.
Acest spatiu al Romaniei precum deja se stie, isi are rolul sau ca evolutie spirituala. Oamenii de aici sunt puternici, deschisi spre spiritualitate, cu potentiale masive de schimbare, de acceptare a noului. Si Bucurestiul isi are rolul sau in acest context, caci foarte multe schimbari au loc, chiar aici.
Bucuria este atunci cand intelegem si acceptam schimbarile, intelegand ca ele creaza premisele pt un nou viitor. Toti oamenii sunt implicati in aceste schimbari, mai mult sau mai putin constient, insa toti participa la acest mare si amplu proces de metamorfoza. Este o metamorfoza cristica, sacra in care fiecare isi face partea lui pt aceasta viata sau pt vietile urmatoare, insa toti suntem implicati.
Daca privim Bucurestiul ca si capitala, ca si zona energetica putem vedea/percepe in spatele evenimentelor fizice o activitate multidimensionala, o activitate pe mai multe planuri ce se desfasoara in ritmul ei, conducand spre ceva total diferit de pana acum.
 Inca ne este greu sa dam jos rutina, obisnuintele, inca avem de depasit frica, inca ne simtim neputinta, inca suntem pe drumul de intelegere a propriei divinitati. Este un drum pt unii usor, pt ca au ales sa le fie usor, pt altii greu, pt ca sunt convinsi ca aceasta este calea. Insa fiecare, prin aceste alegeri, isi va atinge divinitatea in aceasta viata sau in celelalte, in functie de alegerile sufletului sau.
Simt sa repet, sa subliniez rolul acestui oras, in aceasta zona a continentului care realizeaza o deschidere cu ajutorul oamenilor ce vin, locuiesc sau pleaca de aici, dupa cum au de participat la aceasta deschidere. 
Este un oras sustinut energetic atat de fiintele fizice, cat si de cele angelice (nu inseamna ca este singurul oras sustinut, eu vorbesc acum doar despre el).
Orasul are o radianta specifica lui si daca este constientizata, ea se amplifica. Fiecare persoana de aici a facut o alegere la un moment dat si isi adauga stralucirea sa la stralucirea orasului.
 A nu gandi prin etichetare pozitiva si negativa, ci a privi ca un tot in desfasurare, este o actiune benefica. Simtiti-va fiecare, simtiti-va frumusetea, bunatatea si dorinta de bine, de implinire, chiar in aceasta viata. 
Nu judecati, nu criticati, ci doar observati si alegeti sa participati la aceasta deschidere a acestui minunat oras, asa cum este el in totalitate.
Fiti bucurie si iubire si EL va va raspunde.

De la mine, catre voi.

Niciun comentariu: