duminică, 12 noiembrie 2017

Bucuria


                                           

Bucuria te invaluie, te cuprinde si apoi o radiezi catre toate spatiile tale interioare, ea schimbandu-ti starea emotionala, gandurile si functionarea intregului organism. Bucuria apoi radiaza din tine schimband exteriorul si imbunatatindu-ti viata. Bucuria este o stare dincolo de timp si spatiu. Este neconditionata. Bucuria interioara nu este dependenta de nici un factor exterior. Este starea fireasca a uman - divinului insotita permanent de un zambet, de o privire compasionala, de o intelepciune a unei cunoasteri interioare.
Bucuria este prezenta. Ea este diminuata sau acoperita de o multitudine de vorbe ale mentalului, vorbe fara sir pe care omul nu reuseste sa le linisteasca.
Cand bucuria dispare total, omul se scufunda in vorbaria goala a mentalului, isi gaseste preocupari marunte, face atasamente, se disperseaza in exterior asumandu-si responsabilitati inutile si care nu sunt ale lui. Astfel imprastiat, nu ai cum sa atingi starea de bucurie si nici macar nu mai poti avea o respiratie constienta. Esti imprastiat, fragmentat catre diverse scenarii create de mental. Cu alte cuvinte, nu mai esti tu total in casa (corpul) ta.
Astfel ti-ai dezechilibrat sanatatea, abundenta, relatiile. Nu poti nicidecum sa traiesti o stare de bucurie, de pace interioara si de abundenta totala.
                                                                        *
Mintea umana limiteaza si incetineste foarte multe lucruri in viata voastra. Ea are o actiune de limitare inconstienta. Voi o depasiti acum, intelegand ca simturile va pot aduce o traire mult mai grandioasa. Simtirea voastra nu este creata doar prin cele 5 simturi fizice. Voi aveti o multime de receptori fizici si non fizici care creaza o simtire  mult mai vasta decat o aveti voi acum. Odata ce stiti ca exista acesti receptori, permiteti-le sa functioneze. Nu aveti nimic altceva de facut decat a permite si a respira constient in interiorul corpului vostru. Toata zgura ca le acopera pe respiratie se va indeparta si acestia vor reveni la buna lor functionare.

Si asa este.




Niciun comentariu: