sâmbătă, 9 decembrie 2017

Mintea

  Sunt in Acum in acest deschis Acum.
 In acest Acum exista o multitudine –simte. Este de o bogatie inestimabila –simte.
 In Acum, esti complet - simte.
 Esti intreg, esti dincolo de forma si gand. Aici mintea nu isi gaseste locul. Mintea nu locuieste prezentul. Este un instrument specific timpului trecut si al viitorului. Este dependenta de timp si de spatiu. Ea ingreuneaza deschiderea si evolutia catre spirit pt ca nu il cunoaste.
 Momentul prezent este al lui Eu Sunt. Este dincolo de timpul si spatiul cunoscut mintii. Aici, tu, ca fiinta, te simti libera. Nu esti ingradita, limitata de mintea cu gandurile sale, de emotiile minti, de timpul si spatiul liniar.
Esti o fiinta libera de forma, atemporala, completa, de unde iti extragi constiinta pt tot ce-ti este necesar in realitatea liniara.
Cand vrei sa fii in momentul prezent, te confrunti cu mintea care nu iti permite aducandu-si argumentele, definindu-te mereu prin trecutul pe care il stie si printr-un viitor banuit, ce de obicei ti-l incarca cu multe frici, necunoascute si o infinitate de negativitati.
Te pierzi in acest noian devenind confuz, neincrezator, obosit de aceste lupte interioare si lipsit de energia vitala. Corpul intra in suferinta, se umple cu emotiile create de minte, se imbolnaveste, imbatraneste si pleaca prematur.
 Ai de ales intre a fi sclavul propriei minti sau suveranul momentului prezent.




Niciun comentariu: