miercuri, 24 ianuarie 2018

Daruri de 24 ianuarie


Va daruiesc un fragment din mesajul primit, pt a va primi darurile ce va sunt la indemana in acest 24 ianuarie. Energia darului o aduceti pe respiratie in realitatea voastra.

“- In acest Acum al fiintei voastre, va expandati catre sinele inalt care va iese in intampinare cu darurile si oportunitatile sale. Va umpleti cu toate aceste daruri, pt voi al acestui moment. Bucuria este unul din darurile si potentialele ce straluceste in acest pachet (cadou). Iubirea pt voi si iubirea de a fi impreuna este un alt dar al acestui pachet.
Noi radem, ne veselim cand simtim bucuria pe chipurile voastre si cand va vedem ca treceti cu usurinta peste diferitele momente cu care va intalniti, le depasiti usor, in gratie divina si ne bucuram ca ati iesit din dualitate si ca acele forte cu manifestarile lor nu mai conteaza pt voi.
In acest Acum, cand foarte multe suflete ale natiunii voastre se deschid catre acest eveniment al Unirii, aveti un maret potential de atragere in realitatea voastra a atributelor de compasiune si realizare pt acest spatiu planetar (Romania).
 Este o deschidere generala si puteti aduce din planurile inalte, energii ce nu au mai fost pe planeta, energii aducatoare de schimbare, de nou. Aduceti-le constient, respirandu-le, iubindu-le si eliberandu-le in realitatea voastra.
Continuati-va sarbatorirea, caci si noi o continuam pe a noastra, acum la o masa comuna a unui Acum atemporal al intineririi, a voastre si a natiunii voastre.”
Zamolxe, Mahacohan, Mama Maria.


Niciun comentariu: