miercuri, 10 ianuarie 2018

De la Sinele meu: Linistea


-“Este o bucurie sa va am in preajma. Este o bucurie sa fiu in acest moment cu voi.
Simtiti acest spatiu al linistii interioare care se extinde in fiecare dintre voi. Lasati ca energia linistii din acest spatiu sa va cuprinda spatiul vostru interior.
Simtiti linistea care se extinde care cuprinde eliberand tensiunile gasite in cale si relaxandu-va.
Fiti atenti si ascultati Linistea. Ascultati-o cateva clipe. Ascultand-o, sunteti prezenti in voi si dincolo de timp.
Simtiti linistea cum continua sa se extinda in spatiile voastre fizice si non fizice.
Ascultati-o.
Simtiti ca va relaxeaza, ca va odihneste fiecare particica atat de mult tracasata de treburile zilnice.
Reveniti in aceasta liniste atemporala si permiteti-i sa dizolve toate grijile, nemultumirile, continuand sa ramaneti prezenti in acum.
Respirati.
Puteti simti cate energii vechi dizolva sau elibereaza din corpurile voastre. Lasati-o sa indeparteze. Sunt tipare vechi, limitari, energii blocate.
Respirati cu atentia in interior, imbaindu-va in aceasta liniste. Deveniti Linistea.
Nu opuneti rezistenta. Nu doriti sa controlati extinderea linistii launtrice. Abandonati-va.
Ramantei constienti in aceasta stare, constienti in acum.
Suntem impreuna in acest infinit ocean al pacii si linistii interioare. Ne regasim in el si il respiram. Il lasam sa ne cuprinda mai profund si simtim seva, viata pe care acest spatiu atemporal o transfera in corpul nostru fizic. Respiram profund ca energiile non fizice sa faca trecerea in planul fizic si in realitatea fizica imediat inconjuratoare.
Respiram cateva momente si vom observa apoi ce schimbari vor avea loc in fiecare dintre noi in viata si in realitatea inconjuratoare.
Continuam sa respiram. Multe energii grele se desprind si pleaca din celulele noastre.
Energia de pace si de liniste s-a extins. Ea creaza momente propice pt aparitia altor energii noi din insasi fiinta noastra care vor ocupa spatiile vechilor energii.
In urma acestui schimb ne putem simti calmi, linistiti, clari, radiosi. E un moment propice sa simtim bucuria neconditionata ce izvoraste prin toata fiinta noastra.
Radianta divinitatii noastre ne depaseste, trece dincolo de umanul care suntem si se extinde, se extinde, se extinde intalnindu-se unele cu altele imbratisand, o imbratisare miraculoasa pentru intreaga planeta."
Si asa este.

Revenim apoi cu atentia concentrata pe corpul fizic si pe spatiul camerei in care ne aflam. Respiram de cateva ori, sa fim siguri ca suntem constienti, prezenti acum si aici. Pastrati aceasta stare de liniste cat de mult puteti.


Niciun comentariu: