duminică, 7 ianuarie 2018

Farmecul Clipei


Clipa prezenta in momentul in care a fost perceputa te atrage in ea printr-un farmec irezistibil. In realitate este noua ta perceptie catre aceasta noua realitate in care doar tu cu Fiinta, fara mental poti patrunde. Se depasesc barierele mentale si patrunzi intr-o realitate de basm unde nefericirea, respectiv elementele dualitatii nu isi au locul.
Acest farmec irezistibil este noua ta perceptie cu care existi acum si care corespunde acestei noi realitati. Esti intr-o continua bucurie intr-o perceptie a splendorii si intelegi ca de tine a depins sa creezi raiul pe Pamant.
Fiintezi astfel o realitate noua, accesibila tuturor in momentul in care si ceilalti doresc atingerea acestei energii.
Poarta  spre Rai este Clipa prezenta sau Acum-ul personal. Totul este la indemana, la o respiratie apropiere, cand ai aceasta dorinta ce porneste din suflet pt a-ti schimba viata, trecand de la suferinta si limitare la bogatie si expandare. Poti spune ca traiesti miracolul, intelegi ca tu esti magicianul si ca totul depinde doar de tine.
Acest maret Acum, nu este inseparabil de fiinta/persoana ta. El iti apartine. El a fost si este al tau dintotdeauna.
 De ce nu-l percepi? De ce nu-l traiesti? Pt ca ai dorit sa dezvolti Mintea.
 Ai dorit sa inveti logica, analiza, compararea si etichetarea. Acestea apartin Mintii. Cand esti saturat de acestea, cand intelegi ca toate, indiferent de cati logaritmi ai consulta si analiza, intelegi ca acestia au o limita, ca ratiunea este lipsita de cel mai elementar simt, al iubirii, atunci te opresti, respiri si deschizi  poarta, poarta ce te conduce spre Momentul Prezent al simtirii tale.
Prin simturile proprii traiesti Momentul, adica viata ta, intelegand ca ceea ce ai pus pe prim plan, analiza si celelalte, nu au nici o legatura cu bucuria si iubirea de a-ti trai viata.
Observi cat de simplu este, observi cat de mult ai complicat si deodata intelegi ca bucuria poate fi o simpla raza de soare sau o intalnire cu familia, unde logaritmii nu-si au sensul.
 Atunci traiesti CLIPA.
 Atunci ai atins cel mai inalt nivel de constientizare cand in tine se deschide si curge izvorul nesecat al iubirii pt tine, pt familia si prietenii tai.

Traieste-ti CLIPA prietene!



Niciun comentariu: