miercuri, 17 ianuarie 2018

Solarienii sunt prezenti


“-Suntem noi, solarienii. Patrundem in spatiul sacru. Ne apropiem constiinta si o punem impreuna/langa a ta. Am venit sa-ti daruim ceva. Permite-ti sa primesti acest dar care este o sfera luminoasa pe care o punem in spatiul tau sacru. Este asemanatoare unui transmitator/receptor. Poti lucra cu energiile sale, poti cere energii ce-ti sunt necesare. Acest transmitator face parte din dotarea solarienilor si ne ajuta in diverse momente si locuri.
Este momentul ca si tu sa ai in spatiul tau un astfel de instrument. Cu el poti aduce din spatiile noastre energii diverse. Este si pt comunicare, este si pt aducerea de energii necesare tie.”
Solarienii s-au apropiat. Sunt in acest spatiu sigur si sacru ce l-am creat impreuna. Isi flutura energiile ca niste voaluri. Respiram impreuna si ne deschidem spre alte nivele dimensionale.
Ma apropii de ei si mai mult. Este o comunicare fara cuvinte umane, de la divinitate la divinitate.
Il simt pe Zamolxe apropiindu-se. Este insotit de entitati care au trait ca oameni in Egipt, care au participat la diversele momente ale Egiptului. Este o reuniune in acest spatiu al nostru. Unul din solarieni transmite:
“- Rolul oamenilor din aceasta tara este important atat pt evolutia individuala cat si pt evolutia tarii si a umanitatii. Noi solarienii, prin apropierea noastra putem sustine cu constiintele noastre. Pasii nostri te vor calauzi catre fiinte ce manifesta o deschidere catre Prezenta lor. Continuam sa fim alaturi de tine la toate intalnirile si te putem ajuta sa descifrezi spatiile ce sunt blocate in cei ce vin catre tine. Nu grabi pe cei ce vin si permite-le sa se regaseasca atunci cand sunt alaturi de tine.
Noi putem crea o retea de energii pure in care voi sa fiti atunci cand va intalniti. Aceasta sfera de lumina te ajuta si are rolul unei surse suplimentare de energie. 
Intalnirile pe care le ai nu sunt doar in planul fizic, ci si in alte planuri dimensionale, deoarece ti-ai extins constiinta, existand si in acelea simultan. Deja am realizat o zona/ spatiu de colaborare cu momentele de intalniri ale tale, iar lumina constiintei lui Zamolxe se va rasfrange in toate spatiile. El va fi  o prezenta, o constiinta ce va atinge pe cei sositi ajutandu-i sa inteleaga cine sunt ei.
Aceste fiinte/aspecte egiptene pe care le-ai simtit sosind in acest spatiu, ne-au cerut permisiunea sa ne insoteasca si sa se apropie de tine si pastreaza rugamintea de a participa la intalnirile tale ca observatori asupra entitatilor intrupate pe Terra, caci si ei invata din experientele voastre.
Ne retragem acum, dar ne regasim in acest spatiu ce l-am creat atunci cand constiinta ta se expandeaza in el. Intr-un fel, suntem prezenti continuu, mereu, caci dorim sa participam la ceea ce vei transmite la intalnirea cu uman-divinii ce vor fi prezenti. “
Zamolxe se misca valurindu-se, extinzandu-se, cuprinzandu-ne si apoi retragandu-se din acest spatiu ce ramane deschis pt alte intalniri.
Solarienii se retrag treptat si odata cu ei si entitatile egiptene. 
Spatiul ramas este larg, curat, stralucitor, ne asteapta.


Niciun comentariu: