joi, 8 februarie 2018

Viata echilibrata


Toate schimbarile pe care le facem si prin care trecem ne aduc echilibrul in viata noastra.
Acest echilibru este mai intai unul energetic, ce apoi se manifesta si schimba viata duala de pana acum.
Viata manifestata si traita prin dualitate nu este una echilibrata. Am experimentat acest joc al fortelor duale, al Luminii si al Intunericului, plimbandu-ne de la polul pozitiv al binelui, la cel negativ al raului. Am pendulat intre cele doua forte pentru a creste in intelepciune si disceramant.
Acum aceasta viata se incheie pentru cei ce aleg si simt sa treaca la o noua forma de viata, a armoniei, a sanatatii si a abundentei, cu alte cuvinte vor sa imbratiseze o viata echilibrata.
Insasi schimbarile galactice si planetare ne ofera aceste oportunitati sub forma energilor ce doresc sa ne serveasca.
Aceste evenimente astrologice sustin schimbarea celor doua forte polare din corpul nostru, reprezentate anatomic prin bratele( lanturile ) de ADN. Cele doua brate cu o activitate polara pana acum, fac schimbarea vibratiei si trec pe o frecventa a armoniei si a echilibrului.
In fiecare se vor face simtite stari si trairi interioare diverse.
Sanatatea corpului intra treptat in echilibru.
Relatia cu tine si cu ceilalti oameni se echilibreaza.
Abundenta intra in viata ta, echilibrat.
Simti ce mare este diferenta dintre o viata traita in conflict si lupta interioara, cand erai la dispozitia fortelor contrare si acum cand te poti relaxa si trai starea de pace si multumire interioara. Este vorba de un echilibru firesc catre care corpul tinde si pe care stie de altfel sa il atinga si singur daca ii permiti.
A permite schimbarea este la indemana fiecaruia.

Succes!

Niciun comentariu: