marți, 6 martie 2018

Oceanul linistei interioare



Si asa este. Eu exist in acest acum. Eu exist in aceasta era noua. Eu sunt Cel Ce Sunt, venit acum, aici pe acest Pamant.
Ma expandez si-mi extind constiinta multidimensionala. Astfel va pot atinge pe fiecare dintre voi cu aceasta constiinta a fiintei noi care inseamna iubire, acceptare, compasiune. In adancul fiintei mele este un ocean de pace si liniste absoluta. Va invit sa atingeti fiecare in interiorul vostru aceasta liniste, aceasta pace launtrica. In fiecare este un izvor nesecat de liniste si creatie.
Cand stai in linistea proprie, simti fiinta interioara care te calauzeste. O prima ghidare este spatiul interior atemporal, unde tu atingi propria ta vindecare si echilibrare. Acest spatiu launtric nu este un mister, insa este ascuns de “vorbaria” inepuizabila a mintii. Cand respiri cu atentia pe corpul tau, cand te relaxezi si te linistesti, patrunzi in acest minunat spatiu launtric unde tu iti poti permite vindecarea si echilibrarea.
In acest spatiu poti sta cat poftesti, oferindu-ti linistea si increderea necesara vindecarii proprii. Aici respiratia este deosebit de importanta. Acest spatiu al linistei si tacerii interioare, este un spatiu sacru, atins de fiecare, cand te retragi in acest minunat templu, propriul tau corp.
Iti inlesnesti sosirea respirand, relaxandu-te si ascultand ceea ce este in interior. A asculta spatiul launtric este sinonim cu o atentie deosebita pe care ti-o acorzi. Oceanul interior de liniste, de calm pare ca te cuprinde, pare ca te imbaiaza cu tot ceea ce el contine. A sta in el, a-i permite toate calitatile sale, iti aduce o stare de bucurie, de echilibru al sufletului, sinonime cu vindecarea in totalitate a fiintei care esti.
Oceanul interior este la dispozitia fiecaruia din noi. Are muzica sa, dansul sau, aptitudinile sale pe care le vei recunoaste treptat, pe masura ce beneficitatile sale te cuprind. Este suficient sa respiri si sa te imaginezi in el.
Multe lucruri neplacute pot iesi la suprafata, pt ca el pur si simplu le indeparteaza. La fel sunt si surprize ale minunatiilor interioare  ce pot iesi la suprafata. Faci o calatorie in interiorul tau, plina de surpize si cand revii, esti total refacut, regenerat si intinerit. Privesti realitatea cu alti ochi si te bucuri de tot ceea ce vine catre tine.
Gaseste-ti acest ocean interior care te asteapta.

Calatorie in bucurie!

Niciun comentariu: