luni, 14 mai 2018

Calatoria continua Iasi - 16 - 29 mai





”- In acest acum, iti continui calatoria catre drumurile si plaiurile moldovene, catre dulcele plai al Iesilor. Vei primi energii de pe constelatiile Sirius si Ursa Mare. Aceste energii se alatura energiilor Pamantului. Ele sosesc si se pun in serviciul planetei si al omenirii. Vei simti ca unele iti sunt cunoscute iar altele noi sosesc de dincolo de Sirius, dar trecand prin campul sau energetic. Vei simti momentul sosirii lor, vei simti momentul cand sa le primesti.
Iasul ti se deschide de aceasta data sub o alta forma; deci il vei percepe diferit. Vei patrunde in acel plan al sau si ii vei intelege existenta, a sa si a locuitorilor sai, dintr-un alt punct de perceptie. Vei intelege ca reprezinta un loc al planetei unde oamenii isi dezvolta capacitatile lor si evolueaza in felul ales de ei, dar vei simti si un alt rol al acestui loc planetar.
Te vei intalni cu oameni de pretutindeni, vei accesa informatii si le vei transmite fiecaruia pe specificul lor. Creezi in jurul tau un camp de echilibru benefic tuturor si de asemeni, cu o mare capacitate de acceptare pt fiecare, ceea ce ii ajuta sa se descopere sa se inteleaga, sa se aprecieze si sa-si gaseasca avantul de a transcende dualitatea.
Plimba-te printre oameni, calatoreste alaturi de ei si zambeste sufletului lor, aidoma unei calde mangaieri. Fii alaturi de ei permitandu-le alegerile lor, constiente sau inconstiente. 
Binecuvanteaza-i si iubeste-i.”

Niciun comentariu: