vineri, 4 mai 2018

Tu - esti unic si maret




Draga Tu – tu existi.

Este o atitudine limitata sa te compari cu alti Tu. Tu si ceilalti sunteti fiecare, unici si deosebiti. Deci nu te pierde in comparatii, etichetari, ierarhizari. Pierdere de timp.
Draga Tu, tu existi – acesta este CRISTUL – A exista, A fiinta, A FI – corpul si mintea in special au nevoie de un timp pentru a trai profund aceasta constientizare. Pentru a o atinge, revenim la ce am mai spus, accepta-te asa cum esti. Tu existi, exista frumos.
Relaxeaza-te, respira constient si bucura-te.
Iti ofer simplitatea si informatia, ca poti face alegeri ca totul in viata ta sa fie USOR si in gratie divina.
Ai trait pana acum greul, munca covarsitoare, sacrificiul si suferinta. Iti ofer si perspectiva unei vieti usoare, fericite, plina de bucurii. Energiile pe planeta s-au schimbat si ce alta data parea imposibil, acum devine posibil. O noua dinamica energetica functioneaza acum pe Planeta. Tu ai facut posibil aceasta prin activarea interioara a CRISTULUI launtric si ai atras din spatiul cosmic energii noi care acum vin la tine sa te serveasca.

Esti unic si maret.

Incepe sa te observi si bucura-te de tot ce ai creat si cum te-ai creat. Nu te judeca si nu te critica; doar observa-te. Esti un creator ce ai un corp fizic – asa cum este el acum, ai un corp emotional, cu toate emotiile sale, un corp mental cu toate gandurile, conceptele de viata si tiparele sale.
Esti un creator maret si ai creat fara sa iti dai seama, fara sa fii constient de cum si ce creezi.
Acum cand CRISTUL este prezent si tu  esti constient de tine, vei face creatii constiente in primul rand pentru tine, apoi pentru realitatea ta imediat inconjuratoare. Acestea de fapt sunt cu rasunet pentru intreaga Planeta pentru ca aici te afli si locuiesti.

Esti unic si maret.

Cu ce incepi? Cu accptarea. Ea devine calauza ta, ea te ajuta sa te desprinzi de dualitate, ea face pace si linisteste activitatea din celulele tale care au o functionare duala/polara. Acceptarea dezamorseaza luptele, fortele contrare cu care noi am trait pana acum. Pe masura ce inveti sa accepti vei deveni starea de acceptare si vei simti toate efectele sale benefice.
Daca ceva nu iti place la creatia ta actuala, la corpul tau, nu il nega, nu il acuza dimpotriva, accepta-l si iubeste-l si vei observa raspunsul, caci acolo unde tu aduci prezenta cristica, are loc transformarea.
Constiinta cristica este acceptare, iubire este compasiune, dar acolo unde este dizarmonie ……. transforma si echilibreaza.

Esti minunat, esti unic si maret si te iubesc asa cum esti.

Niciun comentariu: